sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!slazem se sa gospodinovim misljenjemja te puco nis ngo su moji iz familije samo sam ti reko sam ti celavi i pokazao sam revolver na tebe i reko sam oces da ti to zavrsi u glavi
ja u greean zoni nisam puco nego su moji iz familije ja sam ti sam reko par stavri i htio sam ti reci da se ne kaci sa nama ili ce ibti gadno havala na slusanju i na parkingu je mozda grean zona nisam siguran ali samo zanam da nisam punao na ni ko ga hava na sve mu
slazem seja te puco nis ngo su moji iz familije samo sam ti reko sam ti celavi i pokazao sam revolver na tebe i reko sam oces da ti to zavrsi u glavi
ja u greean zoni nisam puco nego su moji iz familije ja sam ti sam reko par stavri i htio sam ti reci da se ne kaci sa nama ili ce ibti gadno havala na slusanju i na parkingu je mozda grean zona nisam siguran ali samo zanam da nisam punao na ni ko ga hava na sve mu
ma decka sad lazes da nebi dobijo upozorenje e da zelim svaki off topic da se kazni HVALAja te puco nis ngo su moji iz familije samo sam ti reko sam ti celavi i pokazao sam revolver na tebe i reko sam oces da ti to zavrsi u glavi
ma ne ja sam corav pa nisam video da je neko izvadio revolver kreno da me puca i jos vredja zahvali mi se mogo sam te kacim za G.P 3.1ja te puco nis ngo su moji iz familije samo sam ti reko sam ti celavi i pokazao sam revolver na tebe i reko sam oces da ti to zavrsi u glavi
ja sam izvadio revolver ali naisa ni jdenom opalioja sam corav pa nisam video da je neko izvadio revolver kreno da me puca i jos vredja zahvali mi se mogo sam te kacim ma ne ja sam corav pa nisam video da je neko izvadio revolver kreno da me puca i jos vredja zahvali mi se mogo sam te kacim za G.P 3.1
to ti je 7 dana pa vidi
mozes sve viditi u povma ne ja sam corav pa nisam video da je neko izvadio revolver kreno da me puca i jos vredja zahvali mi se mogo sam te kacim za G.P 3.1
to ti je 7 dana pa vidi
sve se jasno vidi u pov tjtja sam izvadio revolver ali naisa ni jdenom opalio
pucao mogu da stavim pov de ste vi opet mene pucali pa de ste opet pucalitrazite celi pov pucao je i on nas malo pre
onda ih stavipucao mogu da stavim pov de ste vi opet mene pucali pa de ste opet pucali
imam 5 pov samo za vas