Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1079
Players nickname
Ajdin_Luxury
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 27, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/RqzBaE-_HR4

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Na ovom video dokazu moze se vidjeti kako drzavna frakcija GOV radi unutrasnju kontrolu FIBu uz da napomenem ne validan case file ! Naime na case fileu se ne nalazi me i do komande za paljenje kamerice, pa cak ni ona iz 24/7.
Snimak casefilea u slucaju da bude prepravljen:
Takoder link casefilea: UK - 051 - FIB - Vlada Los Santos

Nadam se da ce curatori GOVa pregledati zalbu i donijeti ispravnu odluku !

Pusa, Ajdin Luxury<3

Deda Detlic

Player
Player
gde su me i do komande paljenja kamere? to ako nema to je ne validan dokaz moj guverneru sta ti odobravas to ti priv trebas da znas.
Me i do nisu obavezne ako ima kamerica iz 24/7, što ovaj snimak nema, ja se slažem, loše sam gledao pov, i hteo da izbegnem forum, te rešim problem ic putem... Nema naravno opravdanja za propust, i kazna će biti pravična za taj segment, ali svakako zadatak UK nije bio da se lice privede već da se traži snimak u tom periodu, te dobiju informacije o razlozima za dolazak u doc, i sam predmet se zove nosi naziv "moguća...", i drugi da se izvrši provera dozvola itd. Sve u svemu smatram da je bila uspešna :) eh sad što će org biti kažnjena je već druga stvar ;)
Svako dobro i pusa 😗

Akira Bushido

Player
Player
Me i do nisu obavezne ako ima kamerica iz 24/7, što ovaj snimak nema, ja se slažem, loše sam gledao pov, i hteo da izbegnem forum, te rešim problem ic putem... Nema naravno opravdanja za propust, i kazna će biti pravična za taj segment, ali svakako zadatak UK nije bio da se lice privede već da se traži snimak u tom periodu, te dobiju informacije o razlozima za dolazak u doc, i sam predmet se zove nosi naziv "moguća...", i drugi da se izvrši provera dozvola itd. Sve u svemu smatram da je bila uspešna :) eh sad što će org biti kažnjena je već druga stvar ;)
Svako dobro i pusa 😗
za svaki dokaz ti je potrebna me i do komandica
UK mora da ima cvrste dokaze o korupciji da bi se sprovela unutrasnja kontrola "nad tim licem" ako se sumnja na vise clanova onda mozete da radite unutrasnju kontrolu celoj org (ako nahvatate korumpirane sa biografijom itd itd)
za svaki ovakav naredni upad sa ne validnim CF-om smatrace se za ometanje agenata u obavljanju svoje duznosti i takodje maltretiranje zaposlenika fiba sto dovodi do toga da je ceo GOV korumpiran i zeli da napakosti drugoj drzavnoj organizaciji

Lep pozdrav guverneru i povedi racuna o svojim zaposlenicima nece mi biti prvi put da uletim u vladu i pohapsim sve sto hoda

Conee

Player
Player
UK mora da ima cvrste dokaze o korupciji da bi se sprovela unutrasnja kontrola "nad tim licem" ako se sumnja na vise clanova onda mozete da radite unutrasnju kontrolu celoj org (ako nahvatate korumpirane sa biografijom itd itd)
za svaki ovakav naredni upad sa ne validnim CF-om smatrace se za ometanje agenata u obavljanju svoje duznosti i takodje maltretiranje zaposlenika fiba sto dovodi do toga da je ceo GOV korumpiran i zeli da napakosti drugoj drzavnoj organizaciji

Lep pozdrav guverneru i povedi racuna o svojim zaposlenicima nece mi biti prvi put da uletim u vladu i pohapsim sve sto hoda
Respect

Deda Detlic

Player
Player

Niste gospodine upućeni baš najbolje. Informišite se 😉

Jozza Shayk 🔥

Frankfurt am Main
Player

limrex i ekipa su to vec juce uradili :))

Teo Cvetkovic

Samo da trošim ruske pare, давай давай !
Player
ovo se prvi put desava u istoriji grand rp :ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom