Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pinki Grimnir

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Tadej
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7 do 8h
5. Vaš Discord: djukelazec
6. Vaše ingame ime:pinki Pluxury
7. Vas ID:27797

Dodatne informacije:

Leader za NG

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
-Pre svega NG mi je bila druga State organizacija i ujedno organizacija u kojoj sam ulozio najvise truda radeci i uciti od gresaka drugih.
-Siguran sam da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju i da cu postovati pravila servera i odluke curatora i senior administratora.
-Imam dosta iskustva koje sam stekao iz svih State organizacija u kojima sam bio i radio. Cilj mi je da dovedem organizaciju na najveci RolePlay nivo moguc i da moj NG dozivi najveci procvat koji do tad ta organizacija nije imala.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da je kljuc uspeha kolegijalnost sa kolegama i pre svega postovanje jedni izmedju drugih sto i obuhvata postavanje kolega iz drugih drzavnih sluzbi kao sto su FIB,LSPD,SAHP itd...
Uveo bih novi sistem regrutacije gde bi ljudi morali da prodju IC test sa IC pitanjima iz njihovog IC zivota gde bi se odredjivao njihov nivo RolePlay-a.Te iste organizacije bi se odrzavale 2 puta na dan.
Uveo bih novi sistem obuke kao sto su:prelazenje prepreka (poligon),islo bi se u streljanju gde bi se odredjivala njihova preciznost i smirenost dok drze oruzije.
Ako bi neki clan imao dobru pucacku sposobnost bio bi prebacem u Specijalnu Jedinicu pod nazivom KOBRE.

Uvodjenje jedinica:
Vojna Policija: Uveo bih jedinicu koja ce biti od velike koristi svim vojnicima Nacionale Garde.To je Vojna Policija cija je funkcija patroliranje oko NG baze i u njoj radi lakseg prenosenja informacija u slucaju upada.

KOBRE: Specijalna jedinica Nacionale Garde koja je zaduzena iskljucivo da ide na ozbiljne akcije za koje obicni pesadiski vojnici nisu obuceni da prisustvuju.

Brigada: Kao jos jedna vrsta jedinice njenja svrha ce biti branjenje iskljucivo Baraka u kome se nalaze general i njegovi zamenici.

AIRFORCE:Jedinica kao vazdusna pomoc u slucaju upada ili voznja AmmoRun kamiona kao posebna pratnja.Posedovace posebnu obuku kao i vozila.

AmmoRun:

Dostava municije (AmmoRun) je jedna od najvaznijih funkcija NG-a koja ce se obavljati iskljucivo po potrebi drugih organizacija.Iskljucivo pesadije ce voziti AmmoRun kamione sa posebnom pratnjom od Kobra jedinice.

Struktura NG-a

30.General
29.Zamenik Generala
28:General Major
27:Brigadni General
26:pukovnik General
25.Pukovnik
-----HIGH COMMAND-----

24.Komandant Jedinice
23.Zamenik Komandanta
22.Porucnik
21.Kapetan I Klase