Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47311
Players nickname
Luka Silva
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 28, 2023
Time of violation
07:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=15hOqANNQKs&ab_channel=lukaperic

luka kros

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo. Dosao sam do ballas geng d apitam dali je visi cin tu jer su pucali na pumpi onda mi je covek rekao imas 5 sec da odes gde sma ja krenuo nije se culo 5 secundi manje od 5 secundi gde sam ja izasao iz HQ onda je on krenuo pucati po meni bez ikakvog razloga a on se nalazio u Svoj HQ..... 1.5 Ako stojite u svom sjedištu zabranjeno je pucati s vlastitog teritorija. | UPOZORITI Zelim da se ovo kazni Hitno

Marko Gootovac

Player
Player
On ti je dao razlog i odma ti je poceo Brojat a ti nemas pravo da udjes sam u Hq tako da ti normalno Mora da cekas ispred Hq da neko dodje do tebe a ne da udjes sam u Hq bez Dozvole a i ja molim onda da se Fino taj zeleni Isto kazni Hvala

Drasko

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo. Dosao sam do ballas geng d apitam dali je visi cin tu jer su pucali na pumpi onda mi je covek rekao imas 5 sec da odes gde sma ja krenuo nije se culo 5 secundi manje od 5 secundi gde sam ja izasao iz HQ onda je on krenuo pucati po meni bez ikakvog razloga a on se nalazio u Svoj HQ..... 1.5 Ako stojite u svom sjedištu zabranjeno je pucati s vlastitog teritorija. | UPOZORITI Zelim da se ovo kazni Hitno
Ne mozes da okacis celu organizaciju ako je 1 lik pucao na tebe

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
Bio si izbacen iz ballasa jer si rule breakovo sad kacis na forum cak sta vise primeti se kakva si deca da bi validan dokaz bio na Ballas Gang mora da budu 3+ clana koja krse to pravilo ovako se moze samo covek koji je to uradio na tebe. Pozdrav

Fico Moncler

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 51483 dobit ce kaznu za Geto pravilo 1.5

Status
Not open for further replies.
Top Bottom