Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25102
Players nickname
Nakitu Miyashi
Suspect ID
3552 i 51824
Date of violation
Dec 28, 2023
Time of violation
14:50
Proofs
https://youtu.be/VyBLx-WfzW4

Kobra

Player
Player
Ovako ovde sahp krsi pravilo znaci hapse bez razloga gospoda nisu nista imala kod sebe niti su trazena od strane drzave.U ovoj situaciji je sahp trebao samo da napise kaznu za prekoracenje brzine i to je to bez kakvog obijanja gepeka i hapsenja....

Walter Whitee

Player
Player
Ma druze pustaju se deca u policuju koja ne znaju nos da obrisu i rade sta hoce... I posle propada server, pa normalno da propada kad odlaze igraci sto znaju pravila zbog oni koji ne znaju... :) Imam 32 godine doso ovde da se zezam sa ortacima za neki RP, ali koliko vidim od toga nema nista... Jer od RP-a nema nista... 90% DM - 10 % deca koja nemaju dve blage veze.

Valentino Haze

Player
Player
Auuu sta rade likovii.... oni ne smeju da prestresaju sva lica jer nemaju to pravo ,,, po pravilu samo vozac izlazi daje pasos i ako ima oruzije onda smeju d aprestraze sve ljude koji su sa njime u kolima.. i ne mogu niti smeju dvoje da obijaju gepek obavezno 3 clana sahpa! ovo je strasno brt ....

Last edited:

Walter Whitee

Player
Player
Sad kad je isteklo vreme u zatvoru uzimam auto a u gepeku nema nista... Plus cekam ovde sat vremena odgovor...
Samo BRAVO za administraciju cu da kazem. Pozdrav.

Valentino Haze

Player
Player
Sad kad je isteklo vreme u zatvoru uzimam auto a u gepeku nema nista... Plus cekam ovde sat vremena odgovor...
Samo BRAVO za administraciju cu da kazem. Pozdrav.
nema ih brate ja sam kacio likove pre 3 4 dana i dalje nista ovo je strasno a ovi po pravilu nisu smeli da ti obijaju gepek niti bilo sta ti nisi imao kazne niti oruzije zatvor si odlezao ali ovo je strasno sta se desava ....

Walter Whitee

Player
Player
Znam ja vrlo dobro pravila... Nije mi ovo prvi RP server.
Sve u svemu ja sam server napustio sto bi preporucio i tebi... ;)
Ostalima sva sreca,nek trckaju deca okolo i nek rade sta hoce.

Agony87

Player
Player
Ma druze pustaju se deca u policuju koja ne znaju nos da obrisu i rade sta hoce... I posle propada server, pa normalno da propada kad odlaze igraci sto znaju pravila zbog oni koji ne znaju... :) Imam 32 godine doso ovde da se zezam sa ortacima za neki RP, ali koliko vidim od toga nema nista... Jer od RP-a nema nista... 90% DM - 10 % deca koja nemaju dve blage veze.
Oprosti na upadanju ali samo da pozdravim mislio sam da sam ja sa 36 u top ali ima nas jos,drago mi je :)

Walter Whitee

Player
Player
Oprosti na upadanju ali samo da pozdravim mislio sam da sam ja sa 36 u top ali ima nas jos,drago mi je :)
Ma izgubili su 10 igraca sad svi 25+ godina zbog par klinaca. Lagano... <3
Cekam samo jos odgovor da vidim ako ga bude bilo, ako ne i njima sve najbolje.

Mare Sion7

Player
Player
Ovako ovde sahp krsi pravilo znaci hapse bez razloga gospoda nisu nista imala kod sebe niti su trazena od strane drzave.U ovoj situaciji je sahp trebao samo da napise kaznu za prekoracenje brzine i to je to bez kakvog obijanja gepeka i hapsenja....
ovo nije nista za sahp jer su 2 minimum 3 za warn

Jack Caldrone

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Napisano u nepravilnom formatu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom