pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ti znas? samo znas alt f4 i tjt i dodjes ovde nesto pises!Self report bravo dečko
Pali bre kinderusta ti znas? samo znas alt f4 i tjt i dodjes ovde nesto pises!
izvini nisam te prepoznao sada smo opasni i ti si od onih '' tastatura mafija'' nisam te prepozno izviniPali bre kinderu
Kao što rekoh mani me kidexuizvini nisam te prepoznao sada smo opasni i ti si od onih '' tastatura mafija'' nisam te prepozno izvini
ako vec pricas nauci da pravilo pises.Kao što rekoh mani me kidexu
Da naučim da pišem pravilo? Jel ti dobro družeako vec pricas nauci da pravilo pises.
ne,ne znas ni gde si pogresio bas o tome ko je dobro a ko ne.Da naučim da pišem pravilo? Jel ti dobro druže
ne vredi ti se s njima prepirat ne znaju 2 pravila servera svi zajedno jer im se familija sastoji od 15 likova 50k ID i 10godina irl, jedino sto znaju napisati kada shvate da nisu u pravu je neka uvreda ili neka zajebancija koja je samo njima smesna, kad upises crew na forum u search vidis kakva je familija u pitanju, samo pusti nek se svadaju sami sa sobomne,ne znas ni gde si pogresio bas o tome ko je dobro a ko ne.
o ovome pricam, na svaku drugu poruku stavlja emoji neki usrani makar mu poruka veze s vezom nema i nikome nije smesna, osim njegovim "clanovima" familije koji imaju max 12 godine i u familiji su samo kako bi se ucmarili budali od 40 godina ako ne i visePali bre kinderu
Što si isfrustriran batonga?ne vredi ti se s njima prepirat ne znaju 2 pravila servera svi zajedno jer im se familija sastoji od 15 likova 50k ID i 10godina irl, jedino sto znaju napisati kada shvate da nisu u pravu je neka uvreda ili neka zajebancija koja je samo njima smesna, kad upises crew na forum u search vidis kakva je familija u pitanju, samo pusti nek se svadaju sami sa sobom
Ja isfrustriran nemam zbog cega biti, vi ste ti koji se palite cim netko objavi forum o vama kako krsite sva moguca pravila servera...Što si isfrustriran batonga?
Da da jako se potresamoJa isfrustriran nemam zbog cega biti, vi ste ti koji se palite cim netko objavi forum o vama kako krsite sva moguca pravila servera...
gp 6.15 a ti pucas loll glup sikada kaze npc da placemo auuu.