Sve se vidi na pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta te boli kurac ko ce pogledatimas nedozvoljen carabin i rev molim da predgleda senior admin
Мajmuncino sad si se opasno zajebo sto si ovo reko jebacu ti sve zivo i nezivo sto imas sad si ga najebo pa da li znas kome si to reko majmuncino retardirana jebem li te usta konjska retarde glupi a i vidis da nisam imo metaka a da sam imo razvalio bi ti glavu mutavu jebem li te usta konjskaсве сам вас побио кад немате руке а робате
Иmas ti nedozvoljen mozak i glup si ko kurac da si cutao ovde jebem li te bata je postavljao koliko os zalbi sa ti arom ne seri mnogo kad si glup ko kuracимас недозвољен царабин и рев молим да предгледа сениор админ
...sve sam vas pobio kad nemate ruke a robate
Baki ne seri mi monogo da ne bi krenu i tebe Aj idi da spavasau koji self report HAHAHAHAH
NA GRESKAMA SE UCI
Sta glumis tiМajmuncino sad si se opasno zajebo sto si ovo reko jebacu ti sve zivo i nezivo sto imas sad si ga najebo pa da li znas kome si to reko majmuncino retardirana jebem li te usta konjska retarde glupi a i vidis da nisam imo metaka a da sam imo razvalio bi ti glavu mutavu jebem li te usta konjska
molio bih da se pregleda malo ovaj carabine i revSve se vidi na pov.
Brate moj ja ti ne glumim nista samo sam iskren kad govorim Nes o nekome tako da mi se ne kurci tu majmune konjski i lezi da spavas majmun maliSta glumis ti
A ja bi molio da odjebes fino i lepo jer samo smaras majmune malimolio bih da se pregleda malo ovaj carabine i rev