By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne brini se nije to prvi put cekace te jos punoSve se vidi u pov
Najbolje poteze smo ostavili za krajne brini se nije to prvi put cekace te jos puno
Kaze ovaj hendikep koj nezna heli vozit pa sam sebe ubije boze dragi ahahahah uglavnom nebrini se cuvamo i mi iznenadenje za kraj pusicaaNajbolje poteze smo ostavili za kraj
Naucite vi da rpate niko od vas ne zna da rpaBrate igraj rp malo vidis da je irpana sacekusa nemas de bezatim.Nauci rpati pa se zali.Pozdrav od Crew vidimo se uskoro prazne ljustute(ic nadimak za codex fam).
Ae dokazi to molim te daj video ovde da vidimoKaze ovaj hendikep koj nezna heli vozit pa sam sebe ubije boze dragi ahahahah uglavnom nebrini se cuvamo i mi iznenadenje za kraj pusicaa
Ti balavi ne znaš kad si rođen a kamoli šta je RPNaucite vi da rpate niko od vas ne zna da rpa
A ti sisice izađi iz fam kuće ako smeš da vidimo tvoj rp i skill pošto pucaš kao epileptični starac od 80 godKaze ovaj hendikep koj nezna heli vozit pa sam sebe ubije boze dragi ahahahah uglavnom nebrini se cuvamo i mi iznenadenje za kraj pusicaa
Kakvo ti iznenađenje imaš anunimuse možda raniš nekog, e to bi stvarno bilo veliko iznenađenjeKaze ovaj hendikep koj nezna heli vozit pa sam sebe ubije boze dragi ahahahah uglavnom nebrini se cuvamo i mi iznenadenje za kraj pusicaa
ja u zivotu nisam warn dobio nisam a ti obaras rekordeTi balavi ne znaš kad si rođen a kamoli šta je RP
Daj video kako pucate sa zgrade brapoAe dokazi to molim te daj video ovde da vidimo