povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zasto ne si stavi pov Gde Gazis Nas Maymune debil doso si 4 puta vidise da si doso Za Provokacija Pokazi Pov Gde si doso 4 puta maymunePozdrav poštovana administracijo,
Ovi dečaci očigledno ne znaju niti 1. roleplay pravilo ,a i da znaju vidim da ga nepoštuju ,znam ja da sam napravio par grešaka tokom roleplaya ali nisam ni blizu prekršio pravila koliko i oni, ukoliko je ovo neka porodica smatram da bi trebali da dobiju i warn kao kaznu za nepoznavanje pravila, takodje mislim da bi pojedini id-evi što su me vredjali više puta trebali da dobiju ban kao kaznu.
Ukoliko bude bilo off topic komentara obavezno kazniti!
To je to od mene lep pozdrav.
povucena zalbaZasto ne si stavi pov Gde Gazis Nas Maymune debil doso si 4 puta vidise da si doso Za Provokacija Pokazi Pov Gde si doso 4 puta maymune
Malo morgen .i.Čista toksičnost lidera kazniti obavezno.
povucena zalbaZasto ne si stavi pov Gde Gazis Nas Maymune debil doso si 4 puta vidise da si doso Za Provokacija Pokazi Pov Gde si doso 4 puta maymune
To je druga situacija ,a ako i to okačim i tada si mi brojao 5 sekundi na ulici koliko se sećam odnosno vas 3. ali te verovatno nije briga pošto nemate neformalnu porodicu i zbog toga toliko vas krši pravila.Zasto ne si stavi pov Gde Gazis Nas Maymune debil doso si 4 puta vidise da si doso Za Provokacija Pokazi Pov Gde si doso 4 puta maymune
Imamo pravo da brojimo 5 sekundi Zasto si dosaden Gaziš nas bajoo Hocemo Cel povKao lider porodice bi trebao da znaš roleplay pravila i da poštuješ ti meni ne smeš na ulici bez ikakvog razloga da brojiš 5 sekundi i onda da vredjaš.
povucena zalbaImamo pravo da brojimo 5 sekundi Zasto si dosaden Gaziš nas bajoo Hocemo Cel pov
Ako nemame neformalnu i dajle mi ne Grsimo Pravila bajo Mi smo brojali vam 5 sekundi 4 puta da beziš znajemo da si doso namerno da gaziš NAŠ pokazi Pov Gde Gazis NAŠ i Gde Brojemo 5 sekundi da Beziš I Ok Ti Si bezejo I Poftorno Doso siTo je druga situacija ,a ako i to okačim i tada si mi brojao 5 sekundi na ulici koliko se sećam odnosno vas 3. ali te verovatno nije briga pošto nemate neformalnu porodicu i zbog toga toliko vas krši pravila.
HAHAHAHHAHAA JBG VIDI SE STO SI KLOŠAR .I.Pa to je ceo pov AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH od pocetka do kraja situacije , ja sam vozio i naisao na vas i pitao vas nesto vi ste se pogubili jer ne znate da pricate i mnogo ste kurčeviti a imate muda ko pauk, sine nemoj me nervirati i cuti tu dovoljno si glup da ne znaš nista idi odspavaj malo i ispuši neki kurac da malo budes ne napetiji.Lep pozdrav i nadam se da necu morati da odgovaram na tvoje nepismene budaleštine jer ni da pišeš nisi naučio.
Pozdrav poštovana administracijo,
Ovi dečaci očigledno ne znaju niti 1. roleplay pravilo ,a i da znaju vidim da ga nepoštuju ,znam ja da sam napravio par grešaka tokom roleplaya ali nisam ni blizu prekršio pravila koliko i oni, ukoliko je ovo neka porodica smatram da bi trebali da dobiju i warn kao kaznu za nepoznavanje pravila, takodje mislim da bi pojedini id-evi što su me vredjali više puta trebali da dobiju ban kao kaznu.
To je to od mene lep pozdrav
ti decko nemas pojma iz roleplayPozdrav poštovana administracijo,
To je to od mene lep pozdrav.