Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 29, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Sa8jNiRVcXc

Straxi

Player
Player
na povu se vidi da su me pucali vise od 3 to je warn z
vidi se da 3 metka idu prema mi 2 su me falili 1 me pogodio i onda su me svi ponovo pucali i pogodili
id koji su pucali 5770 52890 47351 7575

Valentino Haze

Player
Player
Ja ne znam sta akci ovaj bata... njemu nije dobro izgleda to sto nas je pobio nista ali uglavnom nemoj se blamirat da je gz kad nije ne znam o cemu ti pricas ! previse si jadan lik prejadan da moze sovo kacit ... sj nije gz poz !

Valentino Haze

Player
Player
vidi se da 3 metka idu prema mi 2 su me falili 1 me pogodio i onda su me svi ponovo pucali i pogodili
I nisu svo troje pucali na tebe kao sto se vidi na snimku i + pustas pesmu u pozadini ti se decko bodes !!!

Straxi

Player
Player
Ja ne znam sta akci ovaj bata... njemu nije dobro izgleda to sto nas je pobio nista ali uglavnom nemoj se blamirat da je gz kad nije ne znam o cemu ti pricas ! previse si jadan lik prejadan da moze sovo kacit ... sj nije gz poz !
100 KRUGOVA OKO KUCE AE TI POMALO BUDALICE

Valentino Haze

Player
Player
Ajde placi kcis mene 7575 gde se na snimku vidi da ja samo krecem i vracam se ja pucao niti opalio metak nisam tako da nemoj da seres i da kadis Idove koje si video u na kkamerici ti kakav si i tvoje bi okacio jer su te ubili gore gde je ghetto prejadno od tebe Vidi se da Si teski klinac!

Last edited:

Diegor

Player
Player
Ја не знам ста акци овај бата... њему није добро изгледа то сто нас је побио ниста али углавном се немој бламират да је гз кад није не знам о чему ти прича ! превисе си јадан лик прејадан да мозе сово кацит ... сј није гз поз !
Сa se blamirati ti se blamiras sad bata vas je poskidao ko kerove prvo kupite ruke pa dodjite Nes da pisete

Diegor

Player
Player
Ајде плаци пицко мала распала кцис мене 7575 где се на снимку види да ја само крецем и врацам се ја пуцао нити опалио метак нисам тако да немој да серес и да кадис Идове које си видео у на канерици ти какав си и твој би окацио јер су те убили горе где је гето прејадно од тебе Види се да Си тески клинац!
И jaaaaaaooooo pa koja budala je tebe ubacila u familise ne verujem brate koji moron

Diegor

Player
Player
Ajde placi picko mala raspala kcis mene 7575 gde se na snimku vidi da ja samo krecem i vracam se ja pucao niti opalio metak nisam tako da nemoj da seres i da kadis Idove koje si video u na kanerici ti kakav si i tvoje bi okacio jer su te ubili gore gde je ghetto prejadno od tebe Vidi se da Si teski klinac!
A ja koliko vidim ti si rezak konj pa se ovde svadjas oko toga jasno se vidi da je mass ruke break i tu nema sta da se Prica MATORI PALI ODAVDE

Ady Benz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Razlog: Mjesto gdje ste (ID-13177) ubijeni smatra se getom. Samo binco i njegov ulaz smatraju se Green Zonom.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom