By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ae 100 krugova oko kuceO cemu pricas to nije GZ uopste sve do linije od vrata ulaznih hahahaha
I nisu svo troje pucali na tebe kao sto se vidi na snimku i + pustas pesmu u pozadini ti se decko bodes !!!na povu se vidi da su me pucali vise od 3 to je warn z
vidi se da 3 metka idu prema mi 2 su me falili 1 me pogodio i onda su me svi ponovo pucali i pogodili
id koji su pucali 5770 52890 47351 7575
100 KRUGOVA OKO KUCE AE TI POMALO BUDALICEJa ne znam sta akci ovaj bata... njemu nije dobro izgleda to sto nas je pobio nista ali uglavnom nemoj se blamirat da je gz kad nije ne znam o cemu ti pricas ! previse si jadan lik prejadan da moze sovo kacit ... sj nije gz poz !
AE PROSETAJ GLUPERDOI nisu svo troje pucali na tebe kao sto se vidi na snimku i + pustas pesmu u pozadini ti se decko bodes !!!
Ajde placi kcis mene 7575 gde se na snimku vidi da ja samo krecem i vracam se ja pucao niti opalio metak nisam tako da nemoj da seres i da kadis Idove koje si video u na kkamerici ti kakav si i tvoje bi okacio jer su te ubili gore gde je ghetto prejadno od tebe Vidi se da Si teski klinac!na povu se vidi da su me pucali vise od 3 to je warn z
vidi se da 3 metka idu prema mi 2 su me falili 1 me pogodio i onda su me svi ponovo pucali i pogodili
id koji su pucali 5770 52890 47351 7575
Сa se blamirati ti se blamiras sad bata vas je poskidao ko kerove prvo kupite ruke pa dodjite Nes da piseteЈа не знам ста акци овај бата... њему није добро изгледа то сто нас је побио ниста али углавном се немој бламират да је гз кад није не знам о чему ти прича ! превисе си јадан лик прејадан да мозе сово кацит ... сј није гз поз !
И jaaaaaaooooo pa koja budala je tebe ubacila u familise ne verujem brate koji moronАјде плаци пицко мала распала кцис мене 7575 где се на снимку види да ја само крецем и врацам се ја пуцао нити опалио метак нисам тако да немој да серес и да кадис Идове које си видео у на канерици ти какав си и твој би окацио јер су те убили горе где је гето прејадно од тебе Види се да Си тески клинац!
A ja koliko vidim ti si rezak konj pa se ovde svadjas oko toga jasno se vidi da je mass ruke break i tu nema sta da se Prica MATORI PALI ODAVDEAjde placi picko mala raspala kcis mene 7575 gde se na snimku vidi da ja samo krecem i vracam se ja pucao niti opalio metak nisam tako da nemoj da seres i da kadis Idove koje si video u na kanerici ti kakav si i tvoje bi okacio jer su te ubili gore gde je ghetto prejadno od tebe Vidi se da Si teski klinac!
ja mislim da je ovaj bata unistio njih plus ne mogu da ga ubiju na normalan nacin u geto nego moraju u gz da pucajuO cemu pricas to nije GZ uopste sve do linije od vrata ulaznih hahahaha