By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cek Buraz TO NISAM JA KO PRICA BRATE TO NISAM JAPitao si me hoću da kupim masku, i rekao sam ti hoću ponudi mi razmenu i ti si mi ponudio cripto valutu.
pokusao nisam a nisam te ni skemo...Ne zanima me, on je pokušao da me skema, želim da bude kažnjen i to je to.
brajoo nauci pravila pa se javi... Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.to nije scam bajo jedino ako ti neznas sta je scam
upravo tako svaka prevara ja ga nisam prevariobrajoo nauci pravila pa se javi... Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
nisi? brate cega se ti igras svaka prevara ponudio si ku kripto sta ako je on klikno? zato nije klikno tako da uzivaj u banuupravo tako svaka prevara ja ga nisam prevario
brate on moze da vidi dal ce da klikne ili nece nije on glup da samo klikce yyyyyyyyyyyynisi? brate cega se ti igras svaka prevara ponudio si ku kripto sta ako je on klikno? zato nije klikno tako da uzivaj u banu