Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD korumpirana biografija I Mick Thomson I 45892

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mick Thomson

Darkthrone
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
167
Ime: Mick Thomson
Rasa: Belac
Pol: Musko
Starost: 28 Godine
Tezina: 99kg
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Nemacka
Boja očiju: Zelene
Boja kose: Crne
Tetovaže: Desna ruka, ledja, desni bok (pistol holster)
Prednosti: Krece se brzo, pametan, pravedan,
Slabosti: neozbiljan

Životna priča:
Rođenje:
Mick Thomson je rođen u Kelnu u Nemačkoj. Njegova majka je bila domaćica, spremna da svoj život posveti dobrom detinjstvu i odrastanju svog sina, njegov otac, političar, imao je snažan uticaj u parlamentu, iako su se i dalje borili za svakodnevne potrebe, nakon dugog vremena njegov otac je uspeo da uštedi novac za studije u inostranstvu u SAD, Nevada.

Rani život:
u SAD, Nevada dok je studirao na Univerzitetu u Nevadi upadao je u grupe loših prijatelja, izlagao se nedozvoljenim supstancama, prodaji oružja itd, pri čemu nije bio svestan posledica, bio je srećan zbog pozamašne količine novca koji je zaradio i poslao kući čineći oca i majku izuzetno ponosnim i srećnim zbog toga. Ali ta sreća je kratko trajala, jer jednog dana kada je prodavao nedozvoljene supstance na ulicama Nevade iznenada FIB (Federalni istražni biro) i LVPD (Policijska uprava Las Vegasa) je izvršila mešovitu operaciju da ga uhvati i kada je uspela, tada je označen kao nestala osoba za koju niko nije znao jer je platio službenicima FIB da ga ostave oni su predložili i ostavili ga na aerodromu sa avionskom kartom za Los Santos.

Naučio na svojim greškama:
Bio je u depresiji i nedostajala mu je ljubav koju su mu mama i tata pružili kada je bio nevino malo dete. Gubio je vid, kosa mu je počela da bledi od stresa, išao je kod terapeuta zbog svih ovih problema. Okrece se pravdi, doduse ne zadugo.


LSPD:
Mick Thomson ulazi preko veze u lspd odmah iz bande te se susreće sa novim avanturama koje ga u službi čekaju. Preko veze, doduse par dana posle, upada njegov drugar kojeg smatra clanom porodice Stef Shady gde obojica krecu da rade svoj posao. Stef Shady je jedan primer dobrog coveka koji voli da se posveti svom poslu do maksimuma dok Thomson je uvek "vatao krivine" u radu. Stef dobija brzo unapredjenje te Thomson krece da radi kojekakve malverzacije u radu. Nakon nekog vremena sitna korupcija nadorasta u korumpiranost do "zla boga" gde thomson ljude koje privede konkretno pljačka, otima, muči kao i ostale stvari koje mu padnu na pamet. Na Thomsona sumljaju od kako je ušao u PD te je on ,kao što je uvek i bio ,pažljiv u svom "radu". Thomson, iako malvezator, ima veoma dobro srce pa voli da pomogne ljudima koji su tek stigli u grad.

1: Mick može od privedenih lica da trazi bilo koje oružje, municiju, pancire i drogu da mu predaju, kao i mito do 100k.
2: Mick može koristiti i prodavati sva ilegalna oružja koja ima na crnom tržistu (ne od organizacije).
3: Mick je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljačkati, ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
4: Mick može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, otvara PDA, skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pištolj
( odnosi se na tejzer ili revolver ).
5: Mick moze bilo kome očistiti dosije, skinuti poternicu ili sakriti podatke ako je to njemu vazno.
6: Mick može ulaziti u geto, počiniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio.
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,024
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom