Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53290
Players nickname
Marko Palestinac
Administrators nickname
Napal Federov
Date
Dec 30, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/RGCMJEO

Pakest_alfred

Player
Player
Poštovanje dragi administratori. Danas sam se motao oko svog fema i pokušao ući u auto te sam u tom trenutku propao kroz teksturu i dobio ban na 9999 dana odnosno perma ban i ban na IP adresu, ali nisam siguran zbog čega. Znam da nikakve softvere nisam koristio i želim ovo riješiti na što efikasniji način. U prilogu vam šaljem sliku koja mi je iskočila. (Nisam siguran jesam li ispravno stavio sliku, u svakom slučaju hvala na razumijevanju.)

Ugodan dan svim administratorima i hvala na pozornosti!

Pakest_alfred

Player
Player
Poštovanje dragi administratori. Danas sam se motao oko svog fema i pokušao ući u auto te sam u tom trenutku propao kroz teksturu i dobio ban na 9999 dana odnosno perma ban i ban na IP adresu, ali nisam siguran zbog čega. Znam da nikakve softvere nisam koristio i želim ovo riješiti na što efikasniji način. U prilogu vam šaljem sliku koja mi je iskočila. (Nisam siguran jesam li ispravno stavio sliku, u svakom slučaju hvala na razumijevanju.)

Ugodan dan svim administratorima i hvala na pozornosti!
Sada vidim da je slika jako losa šaljem novi link:

Pakest_alfred

Player
Player
Jel imaju ikakve informacije.. Nitko nam ništa ne javlja... Svi smo se uželjeli igre...

Subject: Appeal for Unjustified Ban

Dear administrators,

I hope this message finds you well. Today, I was navigating through my game environment and attempted to enter my vehicle when, at that moment, I fell through the texture and received a ban for 9999 days, or a permanent ban, along with an IP ban. However, I am unsure of the reason behind this action. I want to clarify that I did not use any third-party software, and I am eager to resolve this matter in the most efficient way possible. Attached to this message is a screenshot of the notification I received. (I am not certain if I uploaded the image correctly, but I appreciate your understanding.)

Wishing all administrators a pleasant day, and thank you for your attention.

Kind regards,

Evo i na engleskom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom