Sve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ISve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
Pratila su me 3 kola u 3 kola 1 covjek ne moram vam ja stati nisi se cuo kako govoris da staneem sa strane z bato jer si stavio krug za pricanje da ti bude bas mali z nisam ti ja kriv za toSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
I sam sebe si reporzao ovde si me jos cr-ao molim administraciju da kazne 7575 za cr hvalaSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
Volim vas zajebavata u pocetku sam vas pustio da me malo pratite pa ste mi dosadili pa sam vas ostavio u prahu reci tati da ti kupi jaca kolaSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
Ako ne znas da brojis da te naucim 10sec su me jurili 3 auta pa onda su me 2 i onda samo tiSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
VALENTINO GLEDAJ BUBICA ODMA ODMA!!!!!!Sve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
ISTINAdogovorio sam se s damjanom da cu povuci obje zalbe ako povuces ti s mene
i vidi se da su na pocetak prvih 3 sec 3 auta pa onda 2 nisam ni morao statiSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv
i da bi me robali trebali bi 2 vozila 4 osobe i 2 vozila organizacijskaSve u pov nema strah za svoj zivot 4 auta i onaj buggati sto on kzae su ga jutrili on nece da stane cist fearRP molim da se ovo kazni pozdravvv