Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39354
Players nickname
Dusan Polumental
Administrators nickname
Allen_Sikter
Date
Dec 31, 2023
Time
00:00
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/1135015462204342293/1190768500080390294/image.png?ex=65a30095&is=65908b95&hm=2df6ad3968c0dc0d9a3e8234a6cbc462334fe565ef2171212a5365ad1a473bba&

Dusan Francuz

Player
Player
Ja sam Dusan Pavlovic ili ti Dusan Eskobar lik koji je juce dobio ban prvo na 60 dana pa posle zauvijek zbog Generalnog pravila 1.2,zelio bih da objasnim sta se desilo prekjuce sam usao u igricu ostao jako kasno sa svojim drugarima sakupljao pare za familiju i samim tim sto je bilo kasno bio sam jako umoran i nisam razmisljao kako treba taj dan ulazim ja u igricu jako kasno i vidim kako me policajci vezuju bez ikakvog razloga ja otisao da iz editujem video zaboravio da isecem to kako ulazim u igricu jer sam bio jako umoran i slucajno sam pokazao lozinku nakon toga sam otisao da spavam i ustao sam u 13:00 i idem ja na forum da vidim sta se desava i vidim da me je covek kacio za GP 1.3 ja ulazim i ne verujem gledam i mislim se kako je ovo moguce i ko ovo prica jer u pozadini se cuje jedno dete a ne ja ulazim ja na akaunt vidim da mi (fali novac vozila odelo sve to nebitno) i u tom trenutku nisam znao da sam pokazao lozinku zovem admina da mu kazem da sam hakovan da ga pitam sta da uradim ja mu ispricam pricu on kaze imao je jedan lik na forumu pokazao svoju lozinku ja ulazim da vidim dali sam ja to i ispostavilo se da jesam.Ja sam bio lik koji je igrao igricu +6 sati dnevno i mnogo mi znaci ova igrica tako da vas molim administratori imaj te razumevanja pa mi nekako pomognite da se vratim u igricu i bas mi je stalo do ovoga severa ako treba obrisite mi cijelu stastiku samo da mogu da se vratim na server obecavam da cu ubuduce paziti racuna o pov-ima sto kacim nadam se da me razumijete.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom