Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23600
Players nickname
Nikola Wick
Administrators nickname
Simon Corey
Date
Dec 31, 2023
Time
11:00
Proofs
xxx

Jonh Wick

Player
Player
Nije žalba na admina već molba da mi date za igram ovaj projekat tokom praznika, ja sa AMD-om snimam već duže vreme i nisam imao problema do danas. Molim Vas dajte mi da igram, skoro 2 godine igram i nisam imao problema sa projektom niti sam tražio unban do sada. Mujo ili Abrahame molim Vas dajte mi unban.
Hvala unapred.

Jonh Wick

Player
Player
Nije žalba na admina već molba da mi date za igram ovaj projekat tokom praznika, ja sa AMD-om snimam već duže vreme i nisam imao problema do danas. Molim Vas dajte mi da igram, skoro 2 godine igram i nisam imao problema sa projektom niti sam tražio unban do sada. Mujo ili Abrahame molim Vas dajte mi unban.
Hvala unapred.
I molim Vas nemojte napisati samo odbijeno, zanima me razlog jer sa AMD na isti način snimam oko 2 godine

Jonh Wick

Player
Player
I molim Vas nemojte napisati samo odbijeno, zanima me razlog jer sa AMD na isti način snimam oko 2 godine
I voleo bih da istaknem da su mi admini ig rekli da amd snima sve slojeve kao i drugi daleko iskusniji igraci od mene

Jonh Wick

Player
Player
Sada sam primetio da kada sam ga update-ao juče nije se uključilo snimanje svih slojeva, želeo bih da se izvinim na grešci, neće se ponoviti.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Samo ovog puta cemo vam izaci u susret, dobili ste unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom