Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD I Korupirana Biografija I Karlo Haluzan I 13006

Rejected
Status
Not open for further replies.

Karlo Alhabib

Player
Player
Ime: Karlo Haluzan
Pol: Musko
Starost: 58
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: USD , Idaho
Boja očiju: smeđe
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema ih
Prednosti: Kolegijalan, Odgovoran, Poslusan.

Slabost: Nema

Zovem se Karlo Haluzan dolazim iz mjesta Idaho City moji roditelji su John Haluzan i Tanja Haluzan da vam ispricam malu pricu o mojim roditeljima moj tata
bivši Marinac napustio je vojsku i zaposlio se u policiji moj otac je narednik jedinice SWAT team jedan od najboljih je u LSPD . A moja majka je bolnicarka i jako dobra domacica a tek moji deda i baka moj deda je bivši marinac kad se rat zavrsio napustio je vojsku i otisao radit kao policajac ali jos uvjek ako nesto bude deda je na listi poziva bio u slucaju rata deda mi prico pricu o svom poslu koji je radio ko policajac radio je inspektorski posao u kriminalističkoj jedinici a moja baka je bila narednica u akademskoj skoli za policajce tako da sam pod svim pričama koje sam volio slusati odlucio da i ja postanem kao moj tata i deda da se borim protiv korupcije i kriminala

Vještine : Spretan s oružjem , Borilačke vještine (Box ,Tekvandol , karate i kunfu )

Karlo moze da uzme mito do 100k $
Karlo moze bilo kome ocistiti dosije.
Karlo moze pustiti osumnjičene na slobodu.
Karlo moze koristiti oruzje ili predmet bilo kakvih oznaka,legalno i ilegalno(heavy sniper,machine gun,kratku sacmaricu i sve sacmarice i sva oruzja),na duznosti i van nje
Karlo je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga i uvezbanosti
Karlo moze da veze , vuce i stavlja lice u vozilo sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj ili Tejzerom (ne sa puskom)

Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom