smeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.staaaa HAHHAHAHA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!smeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.staaaa HAHHAHAHA
zahvali se onome ko te ovoliko lepo vaspito....prestani da zivis u virtuelnom svetusmeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
Sta pises ti kidaro mala tastatura warrior napaljen si i ne mozes nista vise osim da napises neku glupost na forumu koja izlazi iz 12-godinjeg uma.smeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
reportaj bar preko main acca picka li ti materina mutava pa pricaj tako cestitam tvojoj majci sto te tako lepo vaspitala oca ti jebem vrv te ostaviosmeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
Ja ovakvog debila nisam vidio dosta dugosmeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
hahaahaahahaahhaaahaaahJa ovakvog debila nisam vidio dosta dugo
To je istina ne zna koga ce prijeSta pises ti kidaro mala tastatura warrior napaljen si i ne mozes nista vise osim da napises neku glupost na forumu koja izlazi iz 12-godinjeg uma.
Znas koga jos voli da vrti i udarasmeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
Ocigledno da ne zna jer je slinavi kid, ispadaju mu mlecni zubici pa je nervozan Ali presmesna fora je sto ce sletanje da mu bude jako bolno a toga jos nije svestan, vec sam mu kupio paket maramica za sline. Bice vrlo brzo nova zvezda grandaZnas koga jos voli da vrti i udara
Vidi se da si nevaspitano govedo druze i naso si za to da pricassmeji se, mozes i usput da nam stenjes gamer girl Anchy, Steven voli takve kurave koje samo vrtis i udaras kurcem.
jesi ti onaj sto nisi vidio sunce godinu dana crncis na grandu cijeli dan hahaahahahaha ubij se samo nemam ti sta drugo reciJel si nindža ili mindža?
alo ti sta branis ovu sto krsi pravilareportaj bar preko main acca picka li ti materina mutava pa pricaj tako cestitam tvojoj majci sto te tako lepo vaspitala oca ti jebem vrv te ostavio
druze spavas na forumu i ti pricas nesto ? i to preko fake acc-a nije te sramota da pricas nesto uopstejesi ti onaj sto nisi vidio sunce godinu dana crncis na grandu cijeli dan hahaahahahaha ubij se samo nemam ti sta drugo reci
sta spavam na forumu nisam igro igricu pola godine ti imas 30g znojis se dok pises komentare i branis ljude koje konstantno krse pravila mogo bi i ti bl dobiti a?druze spavas na forumu i ti pricas nesto ? i to preko fake acc-a nije te sramota da pricas nesto uopste
ajde bre balavac ne lupetaj gluposti idi popi mleka imas priredbu sutra. Mozes se ti meni samo sagnuti i dobitista spavam na forumu nisam igro igricu pola godine ti imas 30g znojis se dok pises komentare i branis ljude koje konstantno krse pravila mogo bi i ti bl dobiti a?
ne smaraj dedaajde bre balavac ne lupetaj gluposti idi popi mleka imas priredbu sutra. Mozes se ti meni samo sagnuti i dobiti
bezi balavac nebitan si, brisi slinene smaraj deda
druze to sto oces nekom bl da nabijes to je glupost obicna sam si rekao da nisi igrao pola godine grand a ja cu kao svaka normalna osoba ko god da je ispao posten prema meni i ja cu prema njemualo ti sta branis ovu sto krsi pravila