Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG | ID : 53, 52090 , 41555, 34216, 32910

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9165
Players nickname
xxx
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 1, 2024
Time of violation
18:30
Proofs
https://youtu.be/kmlTkBahmRI

Tone_Capone

Player
Player
Sve se vidi u pov. Igraču 52090 bila je oduzeta sva moguća komunikacija te odjednom eto njih 5 gore na brdu.
Samo da se nadovežem na situaciju i sami pov na pov-u se vidi da ti krsis pravila + video je secen i ne traje do kraja situacije.

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Pa logicno kak nece da ti se učita kad imate svi te propale reduxe i kad vam je pc kora od jebene naranče. Znači tutleki vidi se da je čist mg od početka snimka kakve veze ima što je video cutan ja sam popušio fear u trenutku iste situacije kad ste išli da me robate od strane admina.

PS : Igrač ne priča na našem balkanskom jeziku tj. pravi se da ne priča. Prvi su napravili Mg te sam ja poslan još za Fear RP zbog specanja Admina Tefe.
3.3 Svi igrači moraju komunicirati na balkanskom(srpskim) jezikom, a IC chat mora biti samo na balkanskom(srpskim). (Ostali jezici mogu se koristiti privatno samo ako su svi koji to vide pristali na to.) | Mute 120 min . S time da si nastavio rp na stranom jeziku pristao si na to

Mimi Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam ODBITI ovu žalbu.
  • Nedostatak dokaza.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom