Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6190
Players nickname
Nikola White
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 30, 2023
Time
17:30
Proofs
https://imgur.com/a/G38dU5O

StefanAmato

Player
Player
Postovano administracijo. Ja sam ustao i ukljucio grand i odjednom vidim da kao prvo nemam pare i nemam gc, zatim sam video da nisam ni u familiju. Odjednom idem do parkinga i vidim da mi je na parkingu auto coil model s. Posle toga sam usao u familiju nazad i pitao sam da vidu logove, Kad ono ja sam bio ukljucen na projekat u 8 ujutru a ja sam tad spavao. Ako ocete imam i sliku od logova da je taj lik usao kod mene na nalog u 8 ujutro i da je isterao ferrarija iz fama pa zatim 3 minuta kasnije je usao na njegov nalog i izvezao jugulara. Meni je to bilo sumnjivo i stalo mi je jos sumnjivije i zvao sam administraciju.Oni su rekli da mogu da dobijem ban za pravilo 1.1 i rekli su mi da se obratim Muji i ja sam mu se obratio. Posle toga sam izasao napolje i iskljucio kompjuter i kad se vratim kuci kao prvo vidim da imam 100k$ a imao sam 3 miliona jer sam prodao coil model s i 5-10 minuta kasnije dobim ban za 1.1. Ne treba nista da mi se vrati od para ili auta, samo zelim da ponovo udjem u grand da se druzim sa ostalima.

Nadam se da ste me razumeli i da cu se ponovo vratiti na grand
Hvala Unapred

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom