Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Vilidžersi | Neformalna organizacija

Status
Not open for further replies.

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Joined
Oct 24, 2021
Messages
83
Ime porodice: Vilidžersi
Vlasnika porodice i ID: Joe Hey | 3591
Broj kuće od porodice: 268
Forum link od vlasnika porodice: Joe Hey
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: elvirowski





MUJpuSF.png



POVIJEST PORODICE

Vilidžersi je kriminalna organizacija sa balkana formirana od strane nezadovoljnih farmera sa sela. Nezadovoljni platama protestovali su protiv vlasti koja je svojom policijom krvavo ugusila protest i strpala svakog pojedinca sa tog protesta u zatvor. Dok su bili u zatvoru farmeri su s velikim besom i mržnjom prema vlasti odlučili osnovati grupu Vilidžersi i za cilj su imali naneti što veću štetu tadašnjoj vlasti. Vremenom su kujali plan kako i na koj način bi naneli stetu i došli su do zajedničke odluke da zajedničkim snagama udare na drzavnu banku. Zbog velikog vremena provedenog u zatvoru Vilidžersi kao popunjenicka grupa se prosirila i veštine i zanati su bili na sve višem i višem nivou. Kada su izasli iz zatvora odmah su se bacili na posao i u periodu od 2 meseca pripremili sve za najvecu pljacku na u istoriji na balkanu. Dosao je dan pljacke, svi su bili na svojim pozicijama i pljacka je prosla sa ogromnim uspehom. Clanovi tadasnje popunjenicke grupe Vilidžersi su shvatili mogucnosti koje im se otvaraju kada su zajedno kao grupa. Od toga dana iz jedne pobunjenicke grupe farmera, grupa se transforimsala u kriminalnu organizaciju. Vilidžersi su za sobom ostavili velike uspehe kao i mnoge opljackanje radnje, banke, salone... u svim delovima sveda poput Londona, Pariza, Monakoa... Zbog prevelikih pljacki grupa je bila pod velikim pritiskom i na svakoj cosci su imali probleme sa policijom, zbog toga organizacija je odlucila da se preseli u grad Los Santos i tamo nastavi sa svojim ilegalnim poslovima.

CILJ PORODICE

U pocetku cilj porodice je bio da se bave legalnim poslovima, kako se porodica prosirila postao je cilj od Farmera do Gangstera da napravimo najjacu i najjvecu porodicu u gradu, te da imamo najvise respekta u Los Santosu.


OBITELJSKA ZANIMANJA

Vilidzersi kao porodica su u pocetku se bavili samo poloprivredom, odgajanjem zivotinjama i iskljucivo legalnim poslovima, a kasnije su presli na vise ilegalne biznise poput: placke, ilegalnih prevoza robe, prodaje oruzja bez serijskog broja... Vremenom se porodicni kapital povecao, novcem koji su zaradili kupili su stalu i plantazu, a u planu su i drugi biznisi. Novac zaradjenim biznisom bi prali putem legalnih biznisa tako sto bi prijavljivali vecu zaradu na legalnim porodicnim biznisima.


RANGOVI U FAMILIJI

*(1) Novajlija- početnik koji još treba naučiti osnovna pravila familije , grada i opasnih područja . Nema puno permisija u familiji, ima pristup svim vozilima

*(2) Saradnik - ima pristup vozilima familije i obuceni su za porodicni biznis (cowshed). takodjer imaju pristup pojedinim porodicnim eventima.

*(3)Prijatelj- potpuno obučeni član za sve porodicne biznise, upoznat sa svim pravilima servera, ima pristup eventima, vozilima i jednom dijelu porodicnog naoruzanja u slucaju iznenadnog problema u gradu.

*(4)Domacin- obucen za sve ilegalne radnje, odlican poznavaoc pravila,ima pristup armoryu i svim vozilima. ima dozvolu za oruzje sa kojom nabavlja oruzje iz naseg gun shopa.

*(5) Batler- Ima potpuno obučeni član za biznise i ilegalne radnje , upoznat sa svim pravilima , ima pristup eventima, clan ekipe za porodicne ratove,pristup svim vozilima i armoryu.

*(6) Stalne Musterije- član koji je proveo dosta vremena u familiji , poznaje sva pravila i visoko je pozicioniran u svojoj organizaciji . Ima pristup događajima i ratu porodica .

*(7) Kum- Ovi članovi su elita , nose familiju kada je najteže . Trenirani ubojice i rasni strjelci .

*(8) Gazda na Kucu - Članovi koji imaju apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice , organiziraju i kontroliraju sve sektore .

*(9)Founder - osnivac porodice (ima sve funkcije)

PRAVILA PORODICE

*Poštuj svakog člana porodice bez obzira na rank.
*Pomaganje u krugu porodice.
*Bez vrijeđanja po bilo kome osnovu u krugu porodice.
*Interese familije stavljati ispred svojih privatnih interesa.
*Poštujte pravila grada.
*Za rank se ne pita, rank se zaslužuje.
 

Kristina Shayk

Player
Player
Joined
Apr 9, 2022
Messages
2,153
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom