Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Mihailo Vasquez
Suspect ID
49239
Date of violation
Jan 2, 2024
Time of violation
16:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dGBRHI_qLbI&ab_channel=Vlajs94

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
trola i krsi sva osnovna pravila,To radi svesno ugrozava moj rp i rp moje porodice...
Dobio sam kaznu kad sam usao na server za prekoračenje brzine, a sam je rekao da sam stajao na mestu...

Milan Verstappen

Player
Player
trola i krsi sva osnovna pravila,To radi svesno ugrozava moj rp i rp moje porodice...
Dobio sam kaznu kad sam usao na server za prekoračenje brzine, a sam je rekao da sam stajao na mestu...

Tvoj geralt ce onda dobit za fear rp brojo sam mu da se udalji ali se nije udaljio i molio bih celi POV od pocetka situacije posto je taj geralt sam stao

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Molio bih da prikazes svoj pov sa kamerice dok si vrsio duznost ako nije problem ? posto prilikom zaustavljanja vozila bi policiski sluzbenici trebali da imaju pov, Kako zaustavljas vozilo koje stoji u mestu na semaforu bez policiske poruke i bez postivanja pravila, Kako osoba koja stoji u mestu dobije kaznu za prekoracenje brzine ? Molim te objasni mi. Dostavi adminima na pregled... ;)

Milan Verstappen

Player
Player
Molio bih da prikazes svoj pov sa kamerice dok si vrsio duznost ako nije problem ? posto prilikom zaustavljanja vozila bi policiski sluzbenici trebali da imaju pov, Kako zaustavljas vozilo koje stoji u mestu na semaforu bez policiske poruke i bez postivanja pravila, Kako osoba koja stoji u mestu dobije kaznu za prekoracenje brzine ? Molim te objasni mi. Dostavi adminima na pregled... ;)
Lik je stajo nasred ceste a ti mi reci koja osoba na Grand Rp postuje crveno svetlo na semaforu

Milan Verstappen

Player
Player

I koje sam ja pravilo prekrsio? Da te pitam kad se pravis pametan tu me kacis a jos ces ti bit kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom