Ti nemoj pricat. Nisu ljudi zaboravili koliko si mentalno oboleo. Ostavio si velik otisak sa glupostima koje si radioandrija mir
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti nemoj pricat. Nisu ljudi zaboravili koliko si mentalno oboleo. Ostavio si velik otisak sa glupostima koje si radioandrija mir
brate ti govoris drugima da su mentalno oboleli hahahahahahahhah ma ti si lud decko ja ti kazem ja samo nez tu se blamiras a nebitan siTi nemoj pricat. Nisu ljudi zaboravili koliko si mentalno oboleo. Ostavio si velik otisak sa glupostima koje si radio
istinabrate ti govoris drugima da su mentalno oboleli hahahahahahahhah ma ti si lud decko ja ti kazem ja samo nez tu se blamiras a nebitan si
Koliko nemas zivot da reportas te lazes administraciju da bi banovo lika... + Toliko nebitan lik si...Doticni momak luka abdulaziz je kupio pare sa rl novcem i prebacili su preko 5 mil tako sto je luka napravio familiju pod nazivom lukicina banda tu su uplatili pare da se ne vidi da su prebacivali na ruke da se teze skonta proverite vi hvala
sunjo jel tebe ista iko pito ovdjeKoliko nemas zivot da reportas te lazes administraciju da bi banovo lika... + Toliko nebitan lik si...
hahahahKoliko nemas zivot da reportas te lazes administraciju da bi banovo lika... + Toliko nebitan lik si...
bmw brm brmKoliko nemas zivot da reportas te lazes administraciju da bi banovo lika... + Toliko nebitan lik si...
Zacepidecko nista nije prekrsio jer je stavljeno na fam balans
npcmitke brate nemoras i na forumu tryhardat znamo da si najaci
hahahahah sta nisi ti banan?mitke brate nemoras i na forumu tryhardat znamo da si najaci