Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30101
Players nickname
Mitke Trigger
Suspect ID
23783
Date of violation
Jan 2, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/Pl3fnoO

Mitke Tsukuyomi

Player
Player
Ti nemoj pricat. Nisu ljudi zaboravili koliko si mentalno oboleo. Ostavio si velik otisak sa glupostima koje si radio
brate ti govoris drugima da su mentalno oboleli hahahahahahahhah ma ti si lud decko ja ti kazem ja samo nez tu se blamiras a nebitan si

jopa 74

Player
Player
LOLOLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOLOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOLLLLLLLLOLLLLLLLLL

Sunjalica

Player
Player
Doticni momak luka abdulaziz je kupio pare sa rl novcem i prebacili su preko 5 mil tako sto je luka napravio familiju pod nazivom lukicina banda tu su uplatili pare da se ne vidi da su prebacivali na ruke da se teze skonta proverite vi hvala
Koliko nemas zivot da reportas te lazes administraciju da bi banovo lika... + Toliko nebitan lik si...

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza za G.P.1.6.
  • Nedovoljno dokaza za G.P.1.7. - 1.7 Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $(Dopušteno vam je primiti 5.000.000 $ i prenijeti 5.000.000 $ dnevno.) (Dopušteno je povući/ polagati novac iz/na obiteljski bilans.)
  • Nedovoljno dokaza za G.P.1.9
  • Ukoliko imate specificno vreme kada je novac bio prebacen na ruke ( ne preko familijarnog balansa) , postavite u novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom