Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51008
Players nickname
Stranac
Suspect ID
27712
Date of violation
Jan 2, 2024
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.be/6MTJ2fX5IZw?si=8Na30e_2yyDUFZe5

Nekitamojebac

Player
Player
Pa da pocnemo, pre svega igrac mi bez ikakvog razloga salje signal da se zaustavim i ako sam vozio u dobroj traci i sa brzinom koja odgovara voznji u gradu, nakon toga je ova KIDARA krenula da se dere na mene da napustim vozilo zbog "rutinske kontrole" ( koju i svi znamo da ne postoji, dok me je dizao i vodio do zatvora vredjao me je , u zatvoru nije teo da mi pokaze legitimaciju i ako se na snimku vidi da se vise puta derem na njega da mi pokaze legitimaciju.

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Zaustavljen si zato sto si mi bio sumnjiv tako da eto sto sam ti kasnije i rekao i nisam duzan da ti pokazem legitimaciju

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
+ Postovana administracijo na naslovu videa nazvao me je govnarom sto je OOC vredjanje te igrac krsi GP 3.1
Igrac je zaustavljen radi rutinske kontrole i po meni se ponasao sumnjivo kako je vozio. Onda ne znam od kad to rutinske kontrole nepostoje posto u kojoj god state organizaciji da sam bio gde sam mogao da zaustavljam lica. Rutinske kontrole su postojale

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Plus postovana administracijo ranije je vidjeno isto lice/vozilo kako je prekoracio brzinu i bezao sto daje razlog za zaustavljanje

Nekitamojebac

Player
Player
Plus postovana administracijo ranije je vidjeno isto lice/vozilo kako je prekoracio brzinu i bezao sto daje razlog za zaustavljanje
Ni u jednom trenutku nisam prekoracio brzinu i bezao bio sam u inventriju i jeo medkit kada sam krenuo ti si dosao i posalo sve se jasno vidi u prvih par sekundi

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Pa da pocnemo, pre svega igrac mi bez ikakvog razloga salje signal da se zaustavim i ako sam vozio u dobroj traci i sa brzinom koja odgovara voznji u gradu, nakon toga je ova KIDARA krenula da se dere na mene da napustim vozilo zbog "rutinske kontrole" ( koju i svi znamo da ne postoji, dok me je dizao i vodio do zatvora vredjao me je , u zatvoru nije teo da mi pokaze legitimaciju i ako se na snimku vidi da se vise puta derem na njega da mi pokaze legitimaciju.
Postovana administracijo igrac je vozio auto bez tablica sto je jos jedan razlog za zaustavljanje i igrac OOC vredja kao sto vidite nazvao me kidarom plus je promenio naziv videa sto se vidi gore

Last edited:

Nekitamojebac

Player
Player
Postovana administracijo igrac je vozio auto bez tablica sto je jos jedan razlog za zaustavljanje i igrac OOC vredja kao sto vidite nazvao me kidarom plus je promenio naziv videa sto se vidi gore
Ti si rekao kontrola, ne nemaš tablice da si rekao da nemam tablice ja bih izašao i dao bih ti pasos

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Dokaz nije dostavljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom