Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28144
Players nickname
Veljko Arsic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 22, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/VR58VHW

Goxi Obama1

Player
Player
Dobro vece , prenego sto krenem zeleo bi srecnu novu godinu svima. Uglavnom dobio sam ban za kradju iz skladista pre 6 meseci tako nesto. Nisam znao nista o roleplayu i samo sam se zezao i krsio pravila. Mislim da sam napokon naucio i pogresio sam. Provodio sam sjajno vreme na ovom projektu i zeleo bi da se vratim. Nikad nisam dobio ban osim sada i obecavam da se nece vise nikada ponoviti. Upoznao sam takodje puno prijatelja na ovom projektu i ovo mi je najbolji projekat na kome sam igrao do sada
Ako je potrebno slazem se za Money wipe i brisanja svega sto posedujem .
Takodje ovo mi je 2 put da pravim unban appeal i nece se nikada vise ponoviti samo zelim da igram projekat sa prijateljima .

Goxi Obama1

Player
Player
Dobro vece , prenego sto krenem zeleo bi srecnu novu godinu svima. Uglavnom dobio sam ban za kradju iz skladista pre 6 meseci tako nesto. Nisam znao nista o roleplayu i samo sam se zezao i krsio pravila. Mislim da sam napokon naucio i pogresio sam. Provodio sam sjajno vreme na ovom projektu i zeleo bi da se vratim. Nikad nisam dobio ban osim sada i obecavam da se nece vise nikada ponoviti. Upoznao sam takodje puno prijatelja na ovom projektu i ovo mi je najbolji projekat na kome sam igrao do sada
Ako je potrebno slazem se za Money wipe i brisanja svega sto posedujem .
Takodje ovo mi je 2 put da pravim unban appeal i nece se nikada vise ponoviti samo zelim da igram projekat sa prijateljima .
kada sam rekao da mi je 2 put pisem za ban appeal mislio sam na isti ovaj slucaj da znate samo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom