Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Elmir Hill
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 3, 2024
Time
00/00
Proofs
///

Mire Frantelli

Player
Player
Dobro večer poštovani Mujo,predhodne 2 žalbe koje su postavljene bile su odbijene iz razloga jer mislis da mi je to twink bio,nije na tom sam igrao čitavo vrijeme na projektu accounte koje sam imao su bili sljedeći i sad su svi banovali
Main:23803
Twink:34050
To mi je bio jedan social i kada sam dobio ban na ta dva za 1.8 napravio sam nova
37k ne sjećam se i twink isto tako igro sam možda 2-3 mjeseca dok me neko nije prijavio i onda sam na sva 4 dobio ban.

Nakon dugo vremena odlučio sam se pokušati Vratit na projekat i uspio sam dali ste mi drugu šansu igro sam aktivno 2 sedmice i onda je izbio incident gdje sam se ja posvadjao sa adminom Gerritom.Smatram da sam napravio tu grešku i iskreno mi je bilo zao,nakon toga dobio sam ban za vrijeđanje admina i nedugo nakon doga ban za 1.4 nije mi bilo jasno jer vjerujte nisam imao nikakve dodire sa bilo kakvim accountovima niti bilo šta.Ako možete da pogledate još jednom a ja ću vam dati svaki social i Epic ako bude trebalo.Hvala na čitanju i sretna nova godina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom