Nisi u pravu, ja ti pricam stvari kakve jesu, svi krsimo pravila u cilju kako bi lepse igrali a ne namerno, kako to kazem sa sebe tako kazem i za tebe, nisu to nasi ili moji ljudi, ja gledam da sa svima budem dobar i da sto bolje i lepse igramo igricu, nego ljudi koje ti maltretiras glumis nekog zajebanog momka dok ne dodjes do nas koji smo najmanje tri puta zajebaniji od tebe i onda kad vidis da nista ne mozes da uradis onda kacis na forum to je malo lose, igraj igricu budi srecan, kao sto sam rekao i juce pusti fibovce ne mozes im nista kroz IC nisi taj kalibar policajca ili gov agenta da mozes da uradis bilo sta i prestani da nabijas warnove kako drugim tako i orgovima u kojima si ti.Znas tko proziva tih tvojih 95 % servera , odnosno 95 % tvojih ljudi iz iste ekipe kojima ja smetam jer vas uhvatim gdje god stignem kako krsite sva moguca pravila i radite teski rp2win nad jadnim ljudima koji nemaju mogucnosti kao ta vasa org plus ljudi korumpirani s biografijama da ih se stavi kao obicne civile vjerojatno ne bi ni znali da igraju jer su navikli na te brutalne mogucnosti da imaju sve i da im niko po rp tj po njihovom misljenju "ne moze nista" pa kad dodu obicnim civilima te ukazuju na neka svoja pravila koja ni sami ne znaju te se izivljavaju na istima. Smijesni ste ubiti ste hrpa klinaca koja se ubrijala nesto sto nikad nece biti u RL jer ste pola vas ljudi nekakvim poteškocama i ne možete da shvatite neke stvari.