Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Micheal Featherstonehaugh

Rejected
Status
Not open for further replies.

Micheal Featherstonehaugh

Once u start to Learn, the L dissapears
Player
1. Vaše ime IRL: Nidal
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET +1
4. Prosjek online po danu: 6-12h
5. Vaš Discord: n1doxrella
6. Vaše ingame ime: Micheal Featherstonehaugh
7. Vaš ID: 22681

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Provodim mnogo vremena na serveru. To vrijeme bih volio iskoristiti kako bih pomogao u izgradnji dobrog roleplaya kao lider jedne kriminalne organizacije. Mislim da imam ono sto je potrebno kako bih vodio ovu ogranizaciju, te kako bi odrzavao roleplay u najboljem mogucem smislu.

2. Takodjer sam bio
Curator Bloods Street Gang-a , te sam na toj poziciji naucio mnoga pravila i desavanja koja se rade u jednoj kriminalnoj organizaciji. Bio sam High Rank u par Kriminalnih Organizacija, te sam naucio kako je zapravo voditi mnoge ljude na pravi put, te ka uspijehu organizacije.

3. Imam mnogo dobrih osobina. To znaci da sam jako strpiljiva osoba i imam jako puno samopouzdanja. Mogu podnjeti veliki pritisak u teskim situacijama, koje se jako cesto desavaju lideru jedne ovakve organizacije. Takodjer sam osoba koja se ne "stresira" toliko, sto znaci da imam zdrav razum u mnogim slucajevima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Davao bih bonuse clanovima organizacije koji su za primjer ostalima. To su oni clanovi koji su jedni od najboljih u svom poslu i koji prave najmanje failova.

2. Davao bih warnove clanovima koji prave mnogo failova, te bi ih tako upozoravao da smanje failove na minimum.

3. High Rankove bi davao ljudima koji to stvarno zasluze, to su ljudi za koje stvarno mislim da mogu podnjeti odgovornost kao jedan od co leadera organizacije

4. Ispitao bi ljude pravila prije ulaska u organizaciju, tako mogu biti siguran da oni znaju pravila, kako bi ih krsenje istih smanjili na minimum

5. Fokosirao bih se na IC evente, kao sto su Talacka Situacija, 24/7, Gun Store i sl.

6. Za clanove koji rade grafite (boje ih), izdavao bih posebne bonuse za njihov trud

7. Moji rankovi bi bili sljedeci:

(1) Suspend
(2) Young Vagos
(3) Lieutenant
(4) Supplier
(5) Grafitti Team
(6) Grafitti Team Leader
(7) Ghetto Clearner
(8) Ghetto Commander
(9) Turfer
(10) Event Leader
(11) High Commander