Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32103
Players nickname
Pablos Floxks
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/G7HLer7

Aca Gazirani

Pull up with Coach, now he a ghost🩸
Player
Pre nego što počnem pisati Mujo želeo bih ti čestitati sve nadolazeće praznike i Novu Godinu. Već si upoznat sa situacijom i ovakvu neku žalbu gledaš već 5,6 put. Dobio sam ban za 1.1, igrao sam na drugarovom SOC. Bio sam debil što nisam malo sačekao da bih lepo igrao RP kako treba a ne dobiti evo već 4 mesec ban. Ovako znam da smatraš da je moj nalog 32103 twink accaunta 32065. Taj accaunt 32065 je accaunt mog bliskog druga i ja sa tim accauntom nemam nikakve veze ja niti on nismo delili niti email niti šifru od emaila ili grand naloga. Ta dva accaunta nikakvu povezanost nemaju a pogotovo što i vi možete pogledati je da je na taj accaunt zadnji put ušao moj drug ima već godinu dana. Ako ćete već i ovu žalbu odbiti vrlo rado bih želeo obrazloženje.Hteo bih da mi se smanji kazna makar na 60 dana, uradite money wipe ili bilo šta samo da znam da mogu igrati na accauntu u koj sam uložio mnogo truda i rada pre svega. Da ponovim želeo bih obrazloženje šta da vam dostavim ili bilo šta da vam dokažem da ja svoj nalog nisam tako pravio niti ikakve privatne podatke delio pa ga smatrate twinkom ili kako god.Ponovo srećna Nova Godina i sve najbolje vama i vašoj porodici.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom