Pišem zalbu na dotičnog admina jer smatram da je doneo pogrešnu odluku u pregledavanju žalbe. Naime kažnjen sam za CR pravilo gde sam ja jednom udario kolima drugi auto. Greška jer sam krenuo pravo kako bi radar registrovao vozilo ,kako bih ga ugasio, i nisam imao nameru da ga udarim. U pitanju je bio kolega koji nije hteo da stane na moje signale kojih sam poslao bar 10 pa sam imao validan razlog. Čak i nakon što sam mu ugasio motor on nije hteo da izadje iz auta te sam bio primoran da ga neutralizujem vatrenim oružjem. Da napomenem da je u pitanju bila korupcija od strane lica ustreljenog te nisam mogao koristiti tazer sa obzirom da je sigurno naoružan. Molim da mi se skine prekršaj sa naloga jer sam odradio rp kao što treba.
Admin ima istoriju loše procenjenih žalbi. Kažnjavanja igrača "slučajno" gde na zalbi prihvati zalbu na odredjenu osobu i onda jailuje osobu koja je podnela zalbu. Neprofesionalan rad admina servera.
Admin ima istoriju loše procenjenih žalbi. Kažnjavanja igrača "slučajno" gde na zalbi prihvati zalbu na odredjenu osobu i onda jailuje osobu koja je podnela zalbu. Neprofesionalan rad admina servera.