Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
284
Players nickname
Ognjen Armone
Suspect ID
13817
Date of violation
Jan 4, 2024
Time of violation
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WBKujqO6SPg&ab_channel=OgnjenGajic

Ognjen Armone

Player
Player
Kao sto vidite id 13817 ne samo sto ne broji nego ni ne postuje pravilo pod nazivom "pg" pa vas ovim putem molim da se ovaj igrac kazni jer sam ja krao vozilo u ovom trenutku u kojem me je ubio

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Zalba PREGLEDANA!

-Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu, dostavite duzi POV od pocetka situacije.

Rok za ispravku 8h.

Jayoo

Player
Player
Zalba PREGLEDANA!

-Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu, dostavite duzi POV od pocetka situacije.

Rok za ispravku

Kao sto vidite id 13817 ne samo sto ne broji nego ni ne postuje pravilo pod nazivom "pg" pa vas ovim putem molim da se ovaj igrac kazni jer sam ja krao vozilo u ovom trenutku u kojem me je ubio
Okači i kad si išao off road preko 60km/h i ubaci POV gde si se vratio posle 5 minuta i krenuo mene da pucaš bez brojanja gde sam te opet ubio i nisam siguran ali kao da sam čuo da si mi opsovao nekoga dok si ležao mrtav, policajci došli da te hapse a ti uradio LTA , šteta nemam POV

Ognjen Armone

Player
Player
Okači i kad si išao off road preko 60km/h i ubaci POV gde si se vratio posle 5 minuta i krenuo mene da pucaš bez brojanja gde sam te opet ubio i nisam siguran ali kao da sam čuo da si mi opsovao nekoga dok si ležao mrtav, policajci došli da te hapse a ti uradio LTA , šteta nemam POV
steta ja sam te okacio za ovo to je bilo kasnije

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Zalba PRIHVACENA!

-ID 284 ce dobiti kaznu za PG+MG (Zabranjeno je raditi stvari koji nisu moguce irl kao i mesanje ic i ooc chata)
ID 13817 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 (Morate izdati zahtev, upozoriti i izbrojat u roku 5 sekundi da bi ispostovali RP)

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom