Kao sto vidite id 13817 ne samo sto ne broji nego ni ne postuje pravilo pod nazivom "pg" pa vas ovim putem molim da se ovaj igrac kazni jer sam ja krao vozilo u ovom trenutku u kojem me je ubio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zalba PREGLEDANA!
-Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu, dostavite duzi POV od pocetka situacije.
Rok za ispravku
Okači i kad si išao off road preko 60km/h i ubaci POV gde si se vratio posle 5 minuta i krenuo mene da pucaš bez brojanja gde sam te opet ubio i nisam siguran ali kao da sam čuo da si mi opsovao nekoga dok si ležao mrtav, policajci došli da te hapse a ti uradio LTA , šteta nemam POVKao sto vidite id 13817 ne samo sto ne broji nego ni ne postuje pravilo pod nazivom "pg" pa vas ovim putem molim da se ovaj igrac kazni jer sam ja krao vozilo u ovom trenutku u kojem me je ubio
steta ja sam te okacio za ovo to je bilo kasnijeOkači i kad si išao off road preko 60km/h i ubaci POV gde si se vratio posle 5 minuta i krenuo mene da pucaš bez brojanja gde sam te opet ubio i nisam siguran ali kao da sam čuo da si mi opsovao nekoga dok si ležao mrtav, policajci došli da te hapse a ti uradio LTA , šteta nemam POV
Kakav self report hahah,Sledeci put kad budes krao kola Brajkanima bice jos gore
znam ja da je ovo moje za demorgan ali ne mogu debili da ostanu ne kaznjeni pa nek pozdravi sahp na 7 danaKakav self report hahah,Sledeci put kad budes krao kola Brajkanima bice jos gore