Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG| Korumpirana biografija | Vaskee Car | 31335

Rejected
Status
Not open for further replies.

VaskeCar

Player
Player
Joined
May 2, 2023
Messages
24
Ime: Vaskee
Pol: Muski
Starost: 33
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Srbija
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: /
Prednosti: Razuman, Pozrtvovan
Slabost: slabi zivci, ne voli nerad

-Životna priča
Vaskee Car je rodjen u Srbiji gde je proveo najlepse dane svog detinjstva. Po zavrsetku skolovanja roditelji odlucuju da ga posalju u Ameriku na dalje skolovanje.
U Americi upoznaje prijatelje koji su se bavili ilegalnim poslovima te se i on sam upustio u te iste poslove. Prodavajuci drogu, oruzije i druge stvari Vaskee je poceo da zaradjuje veliki novac. Stekavsi veliki novac za Vasketaa je to znacilo i komotniji zivot skupa kola, zene sumljivog morala, skupi stanovi, svakodnevni izlasci po klubovima...
Jednom prilikom dok je bio u klubu sa svojim prijateljima upada racija gde Vaskee biva priveden zbog posedovanja velike kolicine opijata. Sud ga je osudio na 10godina teske robije. Boraveci u zatvoru Vaskee je imao dosta vremena da o svemu razmislja i odlucio je po izlasku iz zatvora da okrene drugi list. Posle 6godina u zatvoru Vaskee biva oslobodjen svoje kazne zbog dobrog vladanje te se prijavljuje za dobrovoljno sluzenje vojnog roka. Obuka je trajala dosta dugo i bilo je veoma naporno ali je sve to prosao. Po zavrsetku obuke Vaskee je jos radio u vojsci kao brigadni general. Jednog dana Vaskee dobiva poziv od svog prijatelja da se pridruzi Federalnom istraznom birou gde nastavlja svoju karijeru na poziciji supervizora. Godinam je sluzio drzavi i narodu bez ijedne zalbe na njegov rad. Posle dugih 7godina rada u FBI, Vaskee se vraca nazad u Vojsku gde je rasporedjen na poziciji General major. Vaskee je i dan danas u Vojsci gde verno sluzi ovoj drzavi.
Prica o karijeri
Vaskee je u Vojsci naucio dosta stvari stekavsi i dosta iskustva u svome radu. Odlazeci na razne seminare i kurseve svoje znanje je doveo do savrsenstva. Dosta stvari je video i cuo te je toliko znanje stekao da je Vaskee dobio poverenje od Generala da vodi svoju sopstvenu jedinicu. Vaskee je svojim clanovima svoje znanje nesebicno delio sa drugima time pomagajuci svojim kolegama. Vasketaa svi postuju i veoma cene u vojsci iskljucivo zbog njegove dobrote znanja vestina i snalazenja u opasnim situacijama.

Ishodi:
1- Vaskee moze traziti i uzet privedenima mito do 100.000$, oruzije, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
2- Vaskee moze da vozi offroad svuda do 50 na sat.
3- Vaskee moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije
4-Vaskee moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka)
5- Vaslee moze osumnjicene mucit ili ubit ako ne saradjuju, pustit ih na slobodu, ocistit dosije i skinut poternicu.
6- Vaslee moze da ide 1v2 zbog njegovih vestina.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom