Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53413
Players nickname
Amigo Diamonds
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 6, 2024
Time of violation
00:02
Proofs
https://youtu.be/f85kU-rKqEE

Rebic

Player
Player
Vidi se kad me bolnicar podigao da su pucali i prema bolnicaru i mene ubijaju 3 clana Vercetti porodice na pov vide se 2 ID onaj dole 3ci nisam uspio da vidim na cam

POV:

ID:45655
ID:52388
ID:Dole 3ci ID ne vidim na cam
ajde sad ljepo posalji pov od pocetka ne kad su tebe jednom ubili nego kad ste vi poceli mass rdm

Martin Ali

Player
Player
Vidi se kad me bolnicar podigao da su pucali i prema bolnicaru i mene ubijaju 3 clana Vercetti porodice na pov vide se 2 ID onaj dole 3ci nisam uspio da vidim na cam

POV:

vidi ovako kao prvo vas clan je puco na bolnicara dok je pokusavo nase ubit. kao drugo vidi se da je taj bolnicar iz tvog fama sto objasnjava zasto je samo vase dizo a nije htio nikog od nasih dici pa se i tu vidi korumpiranost istog bolnicara. kao trece bolnicar nikad ne bi trebao da dize osobe tijekom pucnjave a pogotovo nakon sto mu je nekoliko puta receno da te ne dize. i zadnje posalji duzi pov na kojem se vidi da ste vi poceli cijelu pucnjavu sa mass rdm i sa vdm i nemas pravo sta kacit nas i uredivat pov da mi ispadnemo tu krivi

Diegor

Player
Player

POV:

Genije za warn na fam treba da bude 3 ili vise od 3 clana fama prisutna kad neko Nes prekrsi da bi dobili warn a ne samo jedan ili dvojica nas😀😀 i posalji Duzi pow de Vasa fam radi MASS G.P6.15 i MASS RDM administracijo molio bi da se posalje Duzi pow jer su radili MASS G.P6.15 i MASS RDM😀

AmigoDiamonds

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji - od pocetka do kraja
  • Imate rok 12h
cjeli snimak je kako lezim i zovem hitnu produzivam dolazak hitne .... nema veze valjda situacija pocinje kad me dolazi dignuti bolnicar kako pucaju po bolnicaru i meni mislim da je vise nego dovoljno dokaza ali ja ipak respektujem vasu odluku tako da kako god pozdrav

Diegor

Player
Player
cjeli snimak je kako lezim i zovem hitnu produzivam dolazak hitne .... nema veze valjda situacija pocinje kad me dolazi dignuti bolnicar kako pucaju po bolnicaru i meni mislim da je vise nego dovoljno dokaza ali ja ipak respektujem vasu odluku tako da kako god pozdrav
Ali kako si ti umro????? Posalji pow toga posalji pow od početka ajde

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Duzi POV nije dostavljen u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom