Informacije:
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7h
5. Vaš Discord: cone5089
6. Vaše ingame ime: Conee Jeeftic
7. Vaš ID: 39013
Dodatne informacije:
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader zato sto mi je zelja biti lider ove kriminalne organizacije a i zato sto mislim da bi bio jako dobar lider
- Zelim postati leader jel mislim da sam sposoban voditi ovakvu organizaciju jel sam od pocetka kako sam u ovom gradu krenuo sa kriminalom i znam kako se sta radi i shvatio sam da sam sposoban voditi jednu ovakvu organizaciju
- Spreman sam voditi ovu organizaciju jel sam u svakoj organizaciji bio hc i vodio sam pola akcija.Naravno poboljsao bi rp sa state bilo bi vise pljacki i talacki kako bi bilo zanimljivije svima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Kao prvo imao bi posebne ljude za hc kako kad mene ne bi bilo oni bi radili umesto mene kako ljudima nikad ne bi bilo dosadno.
-Imao bi dobar turf tim kako bi uspeo osvijiti sezonu turfa.
-Poboljsao bi rp sa talackama,pomorskim bitkama,podmornicama i pljackama.
-Od prvog dana imao bi spremne ljude za grafite te bi samim tim svi grafiti bili nase boje.
-Pokusao bi imati sto vise ljudi u organizaciji naravno svi bi bili ispitani pre ulaska i minimum 5 godina u gradu da imaju de su samim tim bar malo upoznati pravilima u gradu.
-Na svaku tajnu bi isli svi kako bi nam konstantno bilo puno skladiste a i kako bi se zabavili i pucali sa ostalim bandama.
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Blue Guy
9. Turfer
8.Gheto Commander
7. Graffiti Team Leader
6. Graffiter
5. Dealer
4. loyal member
3. Youngstar
2. Newgangster
1. Suspended
UNAPRED HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7h
5. Vaš Discord: cone5089
6. Vaše ingame ime: Conee Jeeftic
7. Vaš ID: 39013
Dodatne informacije:
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader zato sto mi je zelja biti lider ove kriminalne organizacije a i zato sto mislim da bi bio jako dobar lider
- Zelim postati leader jel mislim da sam sposoban voditi ovakvu organizaciju jel sam od pocetka kako sam u ovom gradu krenuo sa kriminalom i znam kako se sta radi i shvatio sam da sam sposoban voditi jednu ovakvu organizaciju
- Spreman sam voditi ovu organizaciju jel sam u svakoj organizaciji bio hc i vodio sam pola akcija.Naravno poboljsao bi rp sa state bilo bi vise pljacki i talacki kako bi bilo zanimljivije svima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Kao prvo imao bi posebne ljude za hc kako kad mene ne bi bilo oni bi radili umesto mene kako ljudima nikad ne bi bilo dosadno.
-Imao bi dobar turf tim kako bi uspeo osvijiti sezonu turfa.
-Poboljsao bi rp sa talackama,pomorskim bitkama,podmornicama i pljackama.
-Od prvog dana imao bi spremne ljude za grafite te bi samim tim svi grafiti bili nase boje.
-Pokusao bi imati sto vise ljudi u organizaciji naravno svi bi bili ispitani pre ulaska i minimum 5 godina u gradu da imaju de su samim tim bar malo upoznati pravilima u gradu.
-Na svaku tajnu bi isli svi kako bi nam konstantno bilo puno skladiste a i kako bi se zabavili i pucali sa ostalim bandama.
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Blue Guy
9. Turfer
8.Gheto Commander
7. Graffiti Team Leader
6. Graffiter
5. Dealer
4. loyal member
3. Youngstar