Nošenje maske protivno pravilima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti baš želiš da disbanduješ ovaj govNošenje maske protivno pravilima.
Kao neko ko je veoma "navučen" na čitav projekat, apsolutno ne, ali svi moramo da poštujemo pravila.Ti baš želiš da disbanduješ ovaj gov
Znao ili ne... moj GOV je preživeo oba mandata do kraja. Komentarišite tek kada budete uradili isto. Do tada... Vaše skromno mišljenje nije važno.Nemoj da places sto nisi vise guverner, nisi ga znao voditi sad cuti i pasi travu
Nije okrivljen ceo gov, već je to samo naslov kako bi nadležni kurator reagovao u skladu sa propisima.Razumem Deda da zelis da verovatno zelis da ukazes paznju Marsalu da je neko od njegovih clanova prekrsio dato pravilo,mislim da bas nije fer okriviti ceo GOV kao da su 3+ clanova prekrsili neko pravilo.
Privremeni GOV je pošteđen upozorenja tj ne mogu da ga dobiju.Kada se u naslovu stavi dato prekrseno pravilo i onda skracenica neke org to se podrazumeva da je vise ljudi prekrsilo nesto.U redu je to sto si tako stavio i postujem te,ali nebi trebao pisati to ako je tehnicki nemoguce da data organizacija dobije upozorenje
Razumem da privremeni GOV nemoze dobiti upozorenje.sve sam ti rekao u proslom mom postu.Privremeni GOV je pošteđen upozorenja tj ne mogu da ga dobiju.
Mogu samo igrači koji krše pravila biti sankcionisani
Onda moj naslov i može da se protumači samo kako je prvenstveno i bilo namenjeno... tj da je ovo thread za kuratora GOV-a.Razumem da privremeni GOV nemoze dobiti upozorenje.sve sam ti rekao u proslom mom postu.
Onda moj naslov i može da se protumači samo kako je prvenstveno i bilo namenjeno... tj da je ovo thread za kuratora GOV-a.