Igraci pucaju bez brojanja,krse mnogo pravila nadam se da sam stigao da napisem sva pravila koja su prekrsili.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bila mu je slomljena kamerica ne moze da kacipregled u toku....
Normalno da ce to da isece jer zna da nije upravu i njegova familija krsi pravila i to ogromna dolaze mi ispred kuce i provocirajupregled u toku....
Tako je neka pokaze celu situaciju sta se desilo i zbog cega se to desilo zbog cega nas je kacio jer covek ne moze da dodje u moje privatno dvoriste i da mi baituje tu i da ocekuje da ga neko pustanakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
neka 53704 dostavi pov od pocetka situacije
Takodje se jasno vidi da nije njegov snimak je snimljeno preko diskorda i to je plus mozda snimljeno sa ne dozboljenim softwerom OBS-studionakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
neka 53704 dostavi pov od pocetka situacije rok 8h
Takodje se jasno vidi na njegovom snimku da su njegovi *drugari* snimali ovo i na kraj ulazi gospodin u njihov voice i pita jeste snimili i sve se dogovaraju preko bubice a to je mg.nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
decko upravo pricam sa tvojim liderom resicemo sve sutra smiri dozivljaj i ne gubi sePrvo da ti kazem ja sam snimao dok mi nisi polomio kamericu tad je snimanje ugaseno i ne bajtujem ja nego ti ne znas da izadjes da popricamo zato sto sam vas jedanput sve ubio jer ste pucali bez brojanja i ponovo to radite i ponovo cu vas ubijati dok ne prestanete.Mislim da admin mora ovo da regulise jer ocu da napravim mir medju nama ali nikako ne mogu uspeti.
jer su dosli u fem i vidli vas da pricamoI kazes da mi se vidi bubica,a kako su ovi tvoji znali da sam doso bez da si im prico na radio i dosli ubili mene i mog druga je li?I da na tvoju odgovornost ne snimam preko nekog ilegalnog softvera vec snimam preko amd software.Nisu snimali moji drugari nego ja jasno se vidi.
nauci pravila pa se cujemoAu decko lazes ko ker
Admine nemam vise video jer sam tad ugasio kamericu kad je rekao da mi je polomio.nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Kako da ti posaljem sve kad je ovo bilo sve ugasio sam kamericu cim mi je polomio samo sam isekao dok sam isao autom do tamonakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
pov nije dostavljen