Karlo, lagano znam da si se iznervirao i nemoj da dopustis da te ova sisa iznervira, ocigledno je da nas namestaju i tu nema greske i takvi ljudi samo za to sluze da smaraju, vidi se da zajedno ukupnu imaju jedva 2 miliona i da im svaki panel ili baterija znaci.
Evo ja ti sad porucujem dodji slobodno jos jednom i dodji svaki dan i svaki put ce da te jebemo u bulju i ima da napravimo jos 10 naloga ako treba i opet necete uzeti niti jedan panel, evo sad ti se kunem, neces vise igrati normlano barem dok ja budem tu, preksicu svako pravilo ako treba samo da bi ti unistio rp.
I samo sledeci put ponesi vazelin da kad te karamo da ti laske klizi i da te manje boli.
Srdacan podrav
adminstrator djorde white je prihvatio glupu zalbu na mog prijatelja.ako vam treba slika zalbe javite se na discord plebexfeges.majstore white ako tako nastavis i takve odluke donosis unistavas gameplay svih ljudi.zasto covek nebi dovrsio lika koji lezi mrtav u dvoristu fama?objasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a u videu se vidi kako ga dovrsava i sta je tu krivo???