Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed zalba na administratora djordja whita i zaki jamesona

Status
Not open for further replies.
Your ID
47630
Players nickname
karloberlusconi
Administrators nickname
djordje white
Date
Jan 8, 2024
Time
1:42
Proofs
https://youtu.be/P-MsM1x-Qok

Karlo Tsuji

Player
Player
znaci ova vecer mi je zivcana i oprostite na mojem jeziku ako nesto prosto velim.znaci danas saam u roku od 1h dobio 2 upozorenja i 2 demorgana zbog iste situacije,gospodin white prihvaca sve sto mu se nadje i to nije uredu.trazim da mi se makne 1 upozorenje i da mi se skine 140 min koliko sam cmrljio u demorganu prije nego sto sam dobio opet novi:mad:.nadam se da me razumijete jer sam poludeo,jer kidovi su u roku od 2h bili 200 puta kod naseg fama i to se ne reagira gospodine white??????ako dobijem ban,vjerujte mi da cu da napravim takvu zalbu i necu paziti niti na jednu rijec i bolit ce me briga,a znam da sam dobar decko i da ne zelim da prestanem igrati grand.
covek koji me je 2 puta postavio za istu stvar ima id 2473 i covek milojko brpic

Karlo Tsuji

Player
Player
brate nije uredu od tebe sto me kacite namjerno 2 puta za istu stvar.aj dodji na discord da lepo popricamo,ljudski,a ne da se vredjamo

FC Arsens

Player
Player
pa druze kad ste npc fem sta ce da vam radi

pa druze kad ste npc fem sta ce da vam radimo
Evo opet ti pisem, to sto smo mi napravili za 7 meseci ti neces nikad i samo ces visiti na forumu za svojim zalbama dok ne smoris i administraciju.
I samo mi kazi koji si ti fem posto vi niste npc-ijevi posto imate malo stariji id, a i kako vidim svaki put kad dodjete dobijete po guzi.

Daniel Hesoyam

No Risk, No Story.
Player
Npc ste ti i tvoj drug kadete panele nema te ni za leba na serveru i ubio te ko zeca vredjao bi te ali mi se jos igra ova igrica tako da necu
Pa druze meni nije cij ta jedn tvoj panel.
Vidis i sami dokle ste stigli da vas nerviram svaki dan i da vam ide fem po 15 puta u demorgan.

Karlo Tsuji

Player
Player
vidit ces ti koga ces nervirat.kad se vratim jebacu te svaki dan i imam pun kurac prijatelja koji su u bandi,bit ces im na piku svaki dan,samo se zajebavaj.neznas niti sta je latinica a nama nesto govoris,nikad neces dospjeti uspjeh koji je berlusconi napravio u 5 mjeseci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom