Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresna odluka administratora I Tefo Koturic

Status
Not open for further replies.
Your ID
4692
Players nickname
Toji Haze
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jan 8, 2024
Time
14:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/567067/

Valentino Black

Player
Player
Dobar dan draga administracijo Mujo i abrahame imam zalbu na ovog admina Tefa koturic
Kao sto se viid prijavio sam par osoba ima na snimku kako vredjaju porodicu i TD
Medjutim ja sma Dobio za MG ? Cemu to Kako i sta ne razumem sta sam ja uradio sto moze biti MG nisam pricao na discordu niti sam pricao ingame niti bilo sta sve se vidi na snimku dobio sam MG a jasno se vidi na snimku d ane radim MG niti bilo sta pogresno ajde vise mujo i abrahame resite ove probleme naucite amdine da daju ispravnu odluku a ne da daju nekom kaznu bez razloga !!!! ovo je treci put kako ja nadrljam bez razloga! Hvala i prijatno!

Valentino Black

Player
Player
Dobar dan draga administracijo Mujo i abrahame imam zalbu na ovog admina Tefa koturic
Kao sto se viid prijavio sam par osoba ima na snimku kako vredjaju porodicu i TD
Medjutim ja sma Dobio za MG ? Cemu to Kako i sta ne razumem sta sam ja uradio sto moze biti MG nisam pricao na discordu niti sam pricao ingame niti bilo sta sve se vidi na snimku dobio sam MG a jasno se vidi na snimku d ane radim MG niti bilo sta pogresno ajde vise mujo i abrahame resite ove probleme naucite amdine da daju ispravnu odluku a ne da daju nekom kaznu bez razloga !!!! ovo je treci put kako ja nadrljam bez razloga! Hvala i prijatno!

I covek koj je pisao u nonRP cenu gde sam ja odgovorio ja sam Reako Vazi samo da se zavrsi ovo ja nisam rekao ej ajde ja cu doci do te i te kuce ja sam strimer ili bilo sta to nije moglo da znaci da ja govorim za to ajde bre tefo sledeci put pregledaj lepo zalbu i kazni svakog za greske a ne da odma sto sam napisao "Vazi samo da se zavrsi ovo " to nije MG ne mora znaciti da je MG mozda sam rekao bratu? to na primer samo pripazi sledeci put pozdrav <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom