Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39471
Players nickname
Miha Vaske
Suspect ID
28281, 12669
Date of violation
Jan 7, 2024
Time of violation
4:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TWe2iyecztw

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Postavio sam duzi POV od pocetka situacije gdje se vidi da hapsim lice zato sto nece to jest odbija da mi da pasos.
Postavio sam POV i od ID: 12669 koji je on postavio na yt pod imenom ""Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"
Sve se vidi lepo i jasno sta radi ID: 12669
njega ocigledno boli uvo sta radi, kao i na snimku sto se vidi,
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
sto nema veze sa vezom i stavlja me u celiju.
uhapsenom ID: 28281 dolazi korumpirani bez biografije ID: 12669 te ga odvezuje i pusta na slobodu,
a svom kolegi bez ikakvog IC razloga stavi potjernicu i nabije dosije kako bi LSPD dobio WARN.

OVO JE ON SVE RADIO ZBOG OOC RAZLOGA

Pravila prekrsena: PG, MG, FAILRP, G.P. 6.15, G.P. 6.4

(1) POV -

(2) POV -

(3) POV -

(ID:12669) POV -

source.gif

MOLIM DA ZALBU POGLEDA SENIOR ADMIN!
- OFF TOPIC KAZNITI!

giphy_6.gif

Last edited:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Trimovani dokazi kako bi svoje prekrsaje sakrio, koristis tudji pov

Ista zalba, odgovor si dobio

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Trimovani dokazi kako bi svoje prekrsaje sakrio, koristis tudji pov

Ista zalba, odgovor si dobio

Dobio sam jer dokazi nisu dostavljeni na vreme, nisam stigo sada sam okacio jos dokaza

Last edited:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Dobio sam jer dokayi nisu dostavljeni na vreme, nisam stigo sada sam okacio jos dokaza
Dostavio si 100 klipova trimovanih, nijedna situacija nije od pocetka, dostavio si isjecene klipove koji tebi odgovaraju, izmedju ostalog ptekrsio si pravila zalbe i postavio moj klip ( tudji pov)

Postavi jedan klip od pocetka do kraja situacija i rjeseno

Last edited:

Andelko Bakowski

Player
Player
Postavio sam duzi POV od pocetka situacije gdje se vidim da hapsis lice zato sto nece i nema pasos kod sebe.
Postavio sam POV i od ID: 12669 koji je on postavio na yt pod imenom ""Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"
Sve se vidi lepo i jasno sta radi ID: 12669
njega ocigledno boli uvo sta radi, kao i na snimku sto se vidi,
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
sto nema veze sa vezom i stavlja me u celiju.
hapsio sam lika ID: 28281 i dosao je ID: 12669 odvezo ga (jer njegov ooc drug ili iz fama)
Pravila prekrsena: PG, MG, FAILRP, G.P. 6.15, G.P. 6.4

(1) POV -

(2) POV -

(3) POV -

(ID:12669) POV -

source.gif

MOLIM DA ZALBU POGLEDA SENIOR ADMIN!
- OFF TOPIC KAZNITI!

giphy_6.gif
Samo nek se kazni ovo sto on mene hapsi jer neman pasos,nigde u zakoniku pise da se hapsi zato jer neko nema pasos cist fail rp

Deda Detlic

Player
Player
Samo nek se kazni ovo sto on mene hapsi jer neman pasos,nigde u zakoniku pise da se hapsi zato jer neko nema pasos cist fail rp
Apsolutno tačno, trebao je da te privede i izvrši legitimisanje u stanici... Ali onda dolazimo do rp2win nekoga ko kaže da nema pasoš... A Denza ko Denza večito neki zijan pravi 😀 Interesantna će odluka state kuratora ovde biti.

DukishaSavic

Player
Player
Apsolutno tačno, trebao je da te privede i izvrši legitimisanje u stanici... Ali onda dolazimo do rp2win nekoga ko kaže da nema pasoš... A Denza ko Denza večito neki zijan pravi 😀 Interesantna će odluka state kuratora ovde biti.
Ti si decko debil

Simon Corey

Player
Player
  • Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalba ostavljena kuratorima LSPD.

Radel

CZBG
Player
Indijanac POV ti je trimovan gde je deo u autu dok ga vodis do zatvora, kako je on odvezan bio u autu. Trimujes delove gde si krsio pravila slino slinava

Status
Not open for further replies.
Top Bottom