Postavio sam duzi POV od pocetka situacije gdje se vidi da hapsim lice zato sto nece to jest odbija da mi da pasos.
Postavio sam POV i od ID: 12669 koji je on postavio na yt pod imenom ""Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"
Sve se vidi lepo i jasno sta radi ID: 12669
njega ocigledno boli uvo sta radi, kao i na snimku sto se vidi,
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
sto nema veze sa vezom i stavlja me u celiju.
uhapsenom ID: 28281 dolazi korumpirani bez biografije ID: 12669 te ga odvezuje i pusta na slobodu,
a svom kolegi bez ikakvog IC razloga stavi potjernicu i nabije dosije kako bi LSPD dobio WARN.
OVO JE ON SVE RADIO ZBOG OOC RAZLOGA
Pravila prekrsena: PG, MG, FAILRP, G.P. 6.15, G.P. 6.4
(1) POV -
(2) POV -
(3) POV -
(ID:12669) POV -
MOLIM DA ZALBU POGLEDA SENIOR ADMIN!
- OFF TOPIC KAZNITI!
Postavio sam POV i od ID: 12669 koji je on postavio na yt pod imenom ""Da hapsiš mog covjeka ? Izgleda da nisi upoznao Denzu i nažalost"
Sve se vidi lepo i jasno sta radi ID: 12669
njega ocigledno boli uvo sta radi, kao i na snimku sto se vidi,
ja nemam pojma koja je kazna za ovo, jer prvi put vidim da neko veze 5 ljudi u isto vreme + da liku iz svoje org potragu za 3.6 pokusaj ubistvo drzavnog sluznebika i to sve bez IC razloga
sto nema veze sa vezom i stavlja me u celiju.
uhapsenom ID: 28281 dolazi korumpirani bez biografije ID: 12669 te ga odvezuje i pusta na slobodu,
a svom kolegi bez ikakvog IC razloga stavi potjernicu i nabije dosije kako bi LSPD dobio WARN.
OVO JE ON SVE RADIO ZBOG OOC RAZLOGA
Pravila prekrsena: PG, MG, FAILRP, G.P. 6.15, G.P. 6.4
(1) POV -
(2) POV -
(3) POV -
(ID:12669) POV -
MOLIM DA ZALBU POGLEDA SENIOR ADMIN!
- OFF TOPIC KAZNITI!
Last edited: