Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
52388
Players nickname
Zoltan Vercetti
Suspect ID
39013
Date of violation
Jan 8, 2024
Time of violation
22:58
Proofs
https://youtu.be/mMlzRONx7GI

Zaki Swayze

Player
Player
nakon pregleda dokaza ne mogu trenutno zakljuciti ovu zalbu
dostavi te pov od pocetka situacije rok 12h

zoltan

Player
Player
Ovo je pocetak videa,krenuo sam da snimam dok sam bio u garazi jer ta familija konstantno cim izadjem iz fam kuce ili bilo ko iz familije krenu da pucaju bez ikakvog razloga.

Conee

Player
Player
Hahahhahaah brate kacite stalno tako i nikad vam ne prihvataju jel se prvi pucate napolju i dodjete udjete u kucu i krenete da snimate i onda mislite da ce zalba biti prihvacena obnovi te da pravila malo pa onda kacite🔥

zoltan

Player
Player
sta mi pucamo ne mogu iz kuce izaci a da ne dobijem metak u glavu

Conee

Player
Player
Prvi krenete da pucate i onda udjete u kucu u sred pucnjave sto ne smete i krenes da snimas

Conee

Player
Player
Zato imate neformalnu idalje jel?

Bajo nema veze to sa neformalnom nego decaci ne znaju pravila u sred dok se pucaju udju u kucu i onda krenu da snimaju i jadni oni ubije ih neko oh nee uzecu da ga pomazim dacu mu koju paru za to sto radi.Al sve u svemu tu su admini pa ce da odluce uzivaj te u ostatku igre i rejectovanoj zalbi 😁

Robinjo Junior

Player
Player
Bajo nema veze to sa neformalnom nego decaci ne znaju pravila u sred dok se pucaju udju u kucu i onda krenu da snimaju i jadni oni ubije ih neko oh nee uzecu da ga pomazim dacu mu koju paru za to sto radi.Al sve u svemu tu su admini pa ce da odluce uzivaj te u ostatku igre i rejectovanoj zalbi 😁
Mozda neki nasi krse pravila al jel ovo tvoj neki?

Top Bottom