Dobio sam ban na twinku 22125 sa osnovom da sam kreirao dodatne akaunte koje nikada nisam koristio, samo sam koristio druge epick gejmove i rock star acc dok sam igrao na tudjim akauntima koji su vec bili kreirani svaki od ti akauntova na koje sam ulazio ima drugu ip Adresu jer su vlasnici ualzili na te akauntove moguce da se tu nesto pomesalo main mi je 16909 a twink mi je 22125 nikada nisam kreirao osim ta dva akaunta jer zanm koje bi posledice osatvilo na moj twink akaunt zar mislslite da bih ugrozio svoj twink nalog tako sto bih sam sebi zapecatio sudbinu time sto bih kreirao dodatan akaunt znam i sam da nmg da dobijme unaban na twinknu za to pravilo stoga nisam ga krisio kolko god vi dobijali potvrdu da jesam sigurno je doslo do neke zabune ja sam 100% da nisam to uradio zato vas molim jso jednom da se to proveri jer je gresak u pitanju sigurno hvala heppy new year. i da btw
ovom coveku koji je prekrsio sve zivo moze da se oprosti meni do sada nikada nije nisat oprosteno.
Approved - G.P 1.4 + 1.8 I Kristina Verstapen
Dobio sam ban za G.P 1.4 + G.P 1.8 . G.P 1.8 - sam prekrsio prije 1 godinu kada sam trebao dobiti ban na main za G.P 6.22 , tada sam prebacio sa maina na twink stvari i novac. Jbg,nisam znao sta radim nisam poznavao to pravilo,napravio sam grešku. G.P 1.4 - imam samo 2 acc - main 28794 i twink...
gta5grand.com