Zalba je na admina tefo koturic jer sam dobio demorgan od 180 minuta i 7 dana ne mogu biti u organizaciji mislim da je to nenormalno Kao prvi ja nisam klinac koji ne zna nista to sam dobio jer sam pucao u lika koga je cela policija jurila i non stop je pravio probleme njemu je vise puta receno i brojali smo mu da se skloni on ponovo dolazi tefo ce verovatno da reject-uje moju prijavu ali ovo je glupost sto sam dobio a tu sam svakoga dana ( ja nemam taj snimak ali ima snimak koji je okacio lik sto me je tuzio kod tefe mogu vam poslati ) ne moze da me stavlja u Demorgan neka ga neko nauci kako se to radi ja sam bio administrator na mnogim serverima i ovo se ovako ne radi
ps ako moze da mi se ukine ono za organizaciju jer zelim da igram zasto bih cekao 7 dana zbog tefe uzas nema veze za demorgan samo da mi skinete da mogu da budem u organizaciji
ps ako moze da mi se ukine ono za organizaciju jer zelim da igram zasto bih cekao 7 dana zbog tefe uzas nema veze za demorgan samo da mi skinete da mogu da budem u organizaciji