Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na admina Tefo koturic ovo je nenormalno sta on radi i nisam jedi koji se zali na njega

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena valhalla
Administrators nickname
tefo koturic
Date
Jan 9, 2024
Time
13:51
Proofs
x

THEbest

Player
Player
Zalba je na admina tefo koturic jer sam dobio demorgan od 180 minuta i 7 dana ne mogu biti u organizaciji mislim da je to nenormalno Kao prvi ja nisam klinac koji ne zna nista to sam dobio jer sam pucao u lika koga je cela policija jurila i non stop je pravio probleme njemu je vise puta receno i brojali smo mu da se skloni on ponovo dolazi tefo ce verovatno da reject-uje moju prijavu ali ovo je glupost sto sam dobio a tu sam svakoga dana ( ja nemam taj snimak ali ima snimak koji je okacio lik sto me je tuzio kod tefe mogu vam poslati ) ne moze da me stavlja u Demorgan neka ga neko nauci kako se to radi ja sam bio administrator na mnogim serverima i ovo se ovako ne radi

ps ako moze da mi se ukine ono za organizaciju jer zelim da igram zasto bih cekao 7 dana zbog tefe uzas nema veze za demorgan samo da mi skinete da mogu da budem u organizaciji

THEbest

Player
Player
Napisao sam novu ne znam kako da ispravim pokusavam da izbrisem ovu a izgleda da sam je postavio ponovo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom