Sve u povu.
nisu brojali
vratili se nakon 2 minute
rade MG
MK
nisu brojali
vratili se nakon 2 minute
rade MG
MK
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako je izbrojano i receno kradza panela ne smis se vratiti 15 minuta a oni su se nakon 3 minute vratili naucite maloPrica lik IN GAME STA JE NLR WTF ??????? hahhahahahaha cak place i govori i dalje INGAME IDES NA GRADSKI WTF !!!!
Drugo naravno da ces poslije bolnice da ides svojoj kuci sta tu nije jasno ? ocu kod komsije mozda ?
A ti ne javljaj se jer si ti decko moj poseban slucaj za psihijatriju jer ocigledno si glup ko kurac i ne znas ni sta je G.P6.15 a kamo NRL jer si juce za NRL ziveo koliko si puta padao samo to da ti kazemsta kaci ovaj placko ja prosto ne mogu da vjerujem hahahahhhahahaahaha jel te stid be ???????? hahhahahahahhahha ostale ti cipelice vrati se po njih hahahahahahahah
Kao prvo ti smes pricati sa mrtvim telom kao drugo krsite mass NRL kao drugo jebwcu te budem li te video ig...hvala.....Prica lik IN GAME STA JE NLR WTF ??????? hahhahahahaha cak place i govori i dalje INGAME IDES NA GRADSKI WTF !!!! Razgovara sa mrtvim telom i dalje mu preti GRADSKI WTF !!!!!!
Drugo naravno da ces poslije bolnice da ides svojoj kuci sta tu nije jasno ? ocu kod komsije mozda ?
Ti si decko slucaj poseban za psihijatriju ma ne nemogu te ni oni izlečiti sryPrica lik IN GAME STA JE NLR WTF ??????? hahhahahahaha cak place i govori i dalje INGAME IDES NA GRADSKI WTF !!!! Razgovara sa mrtvim telom i dalje mu preti GRADSKI WTF !!!!!!
Ja sam kacio i molim bez vrijedjanjaVidi javi mi se na disc ti sto si ovo kacio jer ih i mi ocemo jebeti jer su fam pedercine i to krademo im i mi panele Aj mi se javi na disc samo zovem se nikon jer bi dobro doslo Jos neko a mi zivimo preko puta njih pa ih koljemo ceo dan...i molio bi administraciu da kazni ova govna jer si glupi ko kurac ovi diamondsi...
Vidi ja Cu diamondse da vredjam i ne zanima me za bahame ja Cu ih izvredjati i tjt jer nemaju rukice a kurce seJa sam kacio i molim bez vrijedjanja
Nema potrebe da se vredjamo i psujemo. Ako oni to rade ne moramo i mi
A radio sam Mg svijesno jer su oni prekrsili sva pravila
Hahaha alo lešinari imate zabranu prilaska vaše fem kuće breeeVidi ja Cu diamondse da vredjam i ne zanima me za bahame ja Cu ih izvredjati i tjt jer nemaju rukice a kurce se