Postovanje Mujo, vi ste odobrili unban mom bratu razlog bana je bio G.P 1.1. Posto mi imamo dva racunara i igramo na jednom epic games accu, njemu je se jednom pokvario njegov kompjuter te je presao na moj tu je napravio gresku jer nije vas pitao i zato smo nas dvojica dobili ban. Vi ste ga saslusali i razumili ga te ste zakljucili da bi on mogao dobiti unban i dobio je, ali sam ostao ja koji sam provodio dugo vremena na grandu zabavljao se i vi meni niste dali unban. Pa bi zamolio da i mene razumjete i da vidite da li postoji mogucnost unbana. Ja sam na serveru oko godinu dana stekao sam prijatelje druzio se i mislim da bi glupo bilo da mi se to oduzme. Hvala na saslusanju i nadam se brzom odgovoru.
Pisao sam vam i prije dva mjeseca za unban ali ste mi dali odgovor da nije trenutno moguce da dobijem unban, pa da pokusam opet jer se isplati pisati zato sto je to moj prvi i najbolji server na balkanu. LP
Pisao sam vam i prije dva mjeseca za unban ali ste mi dali odgovor da nije trenutno moguce da dobijem unban, pa da pokusam opet jer se isplati pisati zato sto je to moj prvi i najbolji server na balkanu. LP