pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dostavi ceo pow de ti mi brojimo i Kazemo ti:,,Imas 5sekundi da se udaljis i da se ne vracas...5,4,3,2, i tu si krenuo da bezis ja sam ti brojao i ti ako se vratis ja Cu te ubiti jer sam ti vec brojao
Smrdo na POV-u se vidi da me tvoj puca dok sam na ulici, pa pocinje i drugi pa me i ti na kraju ubiješ bez upozorenjaDostavi ceo pow de ti mi brojimo i Kazemo ti:,,Imas 5sekundi da se udaljis i da se ne vracas...5,4,3,2, i tu si krenuo da bezis ja sam ti brojao i ti ako se vratis ja Cu te ubiti jer sam ti vec brojao
Boli me kurac posalji ceo pow de ti brojim i kazem da se ne vracas ja Cu te ubiti jer sam ti brojaoSmrdo na POV-u se vidi da me tvoj puca dok sam na ulici, pa pocinje i drugi pa me i ti na kraju ubiješ bez upozorenja
A ja nisam bežao nego trčao za onim prvim sto me pucao da mu ID snimim
Ma kakvo bre vracanje šta balaviš bre smrdo stojim vam tu sa sotkom na ulici strah vas je brojati miMolim administraciju da zahteva Duzi pow jer je njemu brojano i vratio se a brojano mu je da se ne vraca
Evo ti ga duži POV i kazni ove iz drzavne za FailRPNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od početka situacije. Rok 12 sati.
Kakav strah ja ti sto posto ne mogu brojati na ulici a i broj sam vec ahahahahahaMa kakvo bre vracanje šta balaviš bre smrdo stojim vam tu sa sotkom na ulici strah vas je brojati mi
Hahahah