Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13173
Players nickname
Toso_Malerot
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Dec 28, 2023
Time
28.12.2023
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/559774/

Vortezz

Player
Player
zelim da dobiem unban jel nisam ni hteo da scam-am lika, dogovorili smo se da mu prodam auto Jugular za 3.6 jel su nam trebali pare da kupimo fam kucu, lik mi dolazi i kaze ae ocu da kupim nudi i poceo da mrda levo desno, kazem mu dodji do mene nudim ti, namesto da mu ponudim za 3.6 mil ja sam mu ponudio za 36 mil, ne znam kako je scam ako mu nudim za plus jedna 0, ni smo se dogovorili prvo za 4 mil, pa sam mu namalio do 3.6, da sam mu ponudio za 4mil to bi bilo scam, ali ja sam napravio gresku i mislim da za to ne treba da dobijem ban

Vortezz

Player
Player
zelim da dobiem unban jel nisam ni hteo da scam-am lika, dogovorili smo se da mu prodam auto Jugular za 3.6 jel su nam trebali pare da kupimo fam kucu, lik mi dolazi i kaze ae ocu da kupim nudi i poceo da mrda levo desno, kazem mu dodji do mene nudim ti, namesto da mu ponudim za 3.6 mil ja sam mu ponudio za 36 mil, ne znam kako je scam ako mu nudim za plus jedna 0, ni smo se dogovorili prvo za 4 mil, pa sam mu namalio do 3.6, da sam mu ponudio za 4mil to bi bilo scam, ali ja sam napravio gresku i mislim da za to ne treba da dobijem ban
plus na negovom POV moze da se cuje kako mu kazem kakav scam na kraju, lik mi nista nije reko i samo pobegao, ja nisam ni znao da sam mu stavio 36m a ne 3.6m

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom