Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera za LSPD I Radislava Mirosnikovski 49448

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lessa Klepic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7-12h
5. Vaš Discord: lesaa.
6. Vaše ingame ime: Radislava Mirosnikovski
7. Vaš ID: 49448

Dodatne informacije
1.Lider za LSPD

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)

Ovako pre svega mnogo vremena na ovom proektu proveo sam u organizacijama.To su bile LSPD,SAHP,EMS,GOV...U svakoj od njih bio sam hc(zamenik drzavnog serifa SAHP, Assistent Guvernera GOV,Glavni inspektor LSPD,08 EMS)Te samim tim imam dosta radnog iskustva i znam da bih mogao da se nosim sa svim problemima(u koliko bi ih bilo) i siguran sam u svoje vestine i sposobnosti kao lider.

LSPD je veoma vazna organizacija prvenstveno zbog svoje lokacije.Ona je trenutno (osim GOV) jedina organizacija koja je u centru grada(FIB je prebacen) te samim tim je LSPD zaduzen otprilike za ceo grad. I to nam omugacava da imamo mnogo rp situacijama u kojima cemo se uspesno snaci.

Vec imam sastavljenu HC koji bi odmah zapoceli sa svojim radom i koji ne bi zabusavali vec bi dovodili i obucavali nove clanove.

3). Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imali bi veci broj ljudstva (naravno detaljno istreniranih) pa nam to omogucava da imamo mnostvo patrola i tim uspjevamo da suzbijemo kriminal do najmanje moguce tacke.

Imali bi osim offroad supporta i air support koji bi bili istrenirani da pokrivaju sav deo nase teritorije i time posmatraju da li gde neko od nasih voljenih gradjana ima neke probleme.

Pri ispitivanju trazili bi ne samo definiciu kao tekst nego kao rp dogadjaj te time mozemo znati kako bi se snasli u odredjenoj rp situaciji.

Sa novim clanovima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko rada.

Imali bi perfektan odnos sa drugim organizacijama i kolegama te bi smo mogli da funkcionisemo skroz normalno.

Svaki vid toxicnosti,vulgarnosti,nepogodnosti bi bio sankcionisan nakon utemeljenog razgovora sa tim kolegama.

Zelim svu srecu ostalim kandidatima pa nek najboljem pripadne ta cast da vodi ovu organizaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom