Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51850
Players nickname
Ognjen Miljevic
Suspect ID
18444
Date of violation
Jan 10, 2024
Time of violation
18:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zd7SIjW6Sio

OgnjenMiljevic

Player
Player
Pozdrav, danas sam radio talacku sa jos dvojicom kolega. Kada je FIB-ovac u crvenom odelu id 18444 treba urucit novce mojem kolegi Franjo Milojkic Id 21732 on to nenapravi nego nas sve uhapse, a pre toga nas ubiju. U snimku se nevidi ali to lice id 18444 pise kaznu nama bez skidanja maske. prema putu u zatvoru mome drugu Franji nisu rekli prava i samo su ga ostavili u lisicama bez presvlacenja u zatvorsku odecu. Zahtevam da se od FIB zatrazi pov situacije kako bi smo mogli utvrditi sta se tacno desilo.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Pozdrav, danas sam radio talacku sa jos dvojicom kolega. Kada je FIB-ovac u crvenom odelu id 18444 treba urucit novce mojem kolegi Franjo Milojkic Id 21732 on to nenapravi nego nas sve uhapse, a pre toga nas ubiju. U snimku se nevidi ali to lice id 18444 pise kaznu nama bez skidanja maske. prema putu u zatvoru mome drugu Franji nisu rekli prava i samo su ga ostavili u lisicama bez presvlacenja u zatvorsku odecu. Zahtevam da se od FIB zatrazi pov situacije kako bi smo mogli utvrditi sta se tacno desilo.
Prvo cete dobiti warn na fem za laznog taoca, zatim ovo nije ni FailrRp ni RP2WIN zato sto bez 5 coveka ne smete talacku a omdah potom nemate strah za zivot na nas 30+ iz drzavne organizacije. Hvala i lep pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom